30.11.11

Asupohdintaa




Näistä palasista olisi tarkoitus koota kauden viimeinen pikkujouluasu lauantaille :) Ensimmäistä kertaa käyttöön pääsee se Espritin paita ja pari muutakin uutta juttua. Laukku tuottaa suurta päänvaivaa, ja siihen pitäisi keksiä ratkaisu mielellään omista kätköistä, mutta hätätapauksessa saatan kallistua vielä kauppojen tarjontaan. Jos jollakulla on mielessä kiva ja simppeli väritykseltään musta tai nude clutch, niin otan mielelläni vinkit vastaan! :)

Ps. Näiden juhlien pukukoodin mukaan asussa pitäisi olla mukana jotain jouluista. Mitä ihmettä ja kummaa se voisi olla?! :)

11 kommenttia:

  1. Punainen kynsilakka ja glitterikerros sen päälle? Löysin blogisi viime viikolla ja ihastuin heti: tyylisi on ihanan klassinen ja tyylikäs ja tunnistin siitä paljon piirteitä omasta elämästänikin :)

    VastaaPoista
  2. Ihanalta näyttää! Voi että! :)
    Mä muuten sain sen Elloksen hameen kotiin, mutta se on jotenkin helmasta ihan sikaleveä! En tiedä johtuuko se mun kropan mallista vai mistä, mutta se meni silleen tosi hassusti, että alko ihan naurattaan, kun katsoin peilistä. Ei ollenkaan niin nätisti kuin sulla :) En tiedä voisko sitä kaventaa.. Toisaalta oon vähän niinkun tehnyt päätöksen, etten osta vaatteita, jotka ei heti ole hyviä ;) Tilasin kolme muutakin hametta sieltä ja voi olla, että yhden pidän :)Täytyy vielä uusintasovittaa!

    VastaaPoista
  3. Tosi ihanalta asulta vaikuttaa :)

    VastaaPoista
  4. tai tee-se-itse kaulakoru kulkusesta ;)

    VastaaPoista
  5. Oikein ihana asu! On muuten hankala keksiä jotain joluista asustetta, etenkin jotain, mikä ei ole aina sitä perus punaista. Nuo sävyt jos säilytät asussa, niin ehkä jotain valkoista/kimaltavaa jouluun liittyvää? Kynsiin esimerkiksi.

    Ja hei, minkä merkkinen tuo sinun tosi kaunis kello muuten on? Se on vilahtanut aikaisemmissakin postauksissa ja olen sitä ihaillut täällä ruudun toisella puolella. :)

    - Kristiina

    VastaaPoista
  6. Minäkin vinkkaisin jotain kynsijuttua, sulla kun on kynnet joita lakata. =)Esim juuri tuo punainen tai valkoinen glitterillä tai sitten jotain pieniä tähtiä joihinkin kynsiin. :)

    - Tiiu

    VastaaPoista
  7. Jossu: Hei ei ollenkaa huono idea!! Itse asiassa etenkin tuo glitteriosuus kuulostaa varsin houkuttelevalta idealta :))) Kaunis kiitos vinkistäsi ja kauniista sanoistasi! Tosi ihanaa, että olet löytänyt tänne blogiini ja vielä kivempi, kun jätit näin mukavan kommentin :)

    Cherry: Kiitos, Cherrysein ♥ :) Iiik miten se nyt niin levee oli?? Kummallista :D Tai epäkummallista. Sä olet niin valtavan ihanan hentoinen keijukaistyttönen, että ymmärrän kyllä ongelman :) Mä olen alkanut toimia samalla tavoin kuin sinä, eli vaatteen pitää olla kertakaikkiaan täydellisen sopiva, että se on kannattava hankinta. Maailma on toinen toistaan ihastuttavampia vaatteita pullollaan, joten turha ottaa kaappia täyttämään mitään "ihan kiva" -rääsyjä ;)

    Tiia: Kiitos!! Pian sen saakin pukea päälle ja napata kunnon asukuvia! ;)

    Micaela: Hahahahha :D Sehän se vasta oliskin näky! :DDD

    Reetta: Ei huono! Jollakin tavalla tekis kyllä mieli tuo kulkus -idea asuun sisällyttää :)

    Kristiina: Nimenomaan! Jotenkaan en ehkä tähän sitä punaista haluaisi, joten tuo kimaltava vaihtoehto kuulostaa todella hyvältä :)))
    Kello on merkiltään Gant. Sain sen lahjaksi viime jouluna entiseltä poikaystävältäni, jolla oli kyllä erinomainen maku ;) Kaikki häneltä saamani lahjat on hurjan kauniita ♥

    Tiiu: Kynsiin panostan kyllä ehdottomasti!! Taidan nyt kallistua sinne vaalean puoleen, tai sitten täysin mustaan, mutta glitteriä siihen pitää saada mukaan ;)

    VastaaPoista
  8. Mavalalla on muuten uutuuslakoissa semmoinen musta glitter-lakka! Sen nimi oli "Black" jotain ja numero 221 tms. Sori ku en muista tarkemmin, mutta uskoisin, että löytyy mistä vain. :)

    - Kristiina

    VastaaPoista
  9. Kristiina: Meidän on pakko olla sukulaissieluja.. Mä meinaan just tänään hypistelin sitä samaista lakkaa tämänpäiväisellä kaupunkikierroksellani! :D Väri oli upea, mutta jätin lakan nyt kuiteskin hyllyyn, kun ajattelin sen sitten jäävän näiden juhlien jälkeen turhan vähäiselle käytölle :/ Laitan huomenna kuvaa lakoista, jotka päätyivät ostoskoriini! ;)

    VastaaPoista
  10. Aijaa, mahtavaa! :D Kylläpäs ollaankin samiksia. ;) Mutta ihan totta, aika sesonkilakka, että ei varmaan usein tulis käytettyä sitten myöhemmin. Kuvia odotellessa! :)

    - Kristiina

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design