20.11.11

Asu



Paita H&M - Hame Ellos - Sukkahousut H&M - Vyö H&M

Näissä vetimissä olin tänään serkun syntymäpäivillä. Hankin sitten tuon raitapaidan toisessakin värissä, kun tykästyin siihen niin paljon :) Kivaa vaihtelua tällanen vaalea paita.
Nyt koitan kovasti jo valmistautua huomenna koittavaan arkeen. Paljon kivoja juttuja luvassa! Mutta niistä enemmän sitten viikon edetessä :) Ihanaa illanjatkoa ♥

4 kommenttia:

  1. Nyt on kyllä pakko todeta, että huvittaa vähän:D Mulle on nimittäin postissa tulossa tää samainen hame ellokselta, ja jo valmiiksi pohdin, josko se sopisi mun hennesin mustavalkoraita-paidan kanssa... Nyt tiedän, että sopii. :D Näyttää tosi kivalta!

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva asu, tuo hame tosiaan näyttää hyvältä! Itsekin olen aikeissa jotain tuon tyylistä hametta hankkia, kynähameiden rinnalle vähän vaihtelua :)

    Rentoa sunnuntai-illan jatkoa!

    VastaaPoista
  3. ihana asu :) täytyis itellekin löytää joku ton tyyppinen hame!

    VastaaPoista
  4. Julia: Eikä :D Aikamoinen yhteensattuma tosiaan! No mutta hei kiva, että sait vastauksen tuohon pohdintaasi ;)

    Sofiina: Kiitos paljon!! :) Mä olen ihan hurahtanut näihin rennompiin ja kellomaisiin hameisiin, kun ovat niin mukavia päällä! :)))

    essi: Kaunis kiitos! Suosittelen lämpimästi tämäntyyppistä hamosta :) Paksut sukkahousut tai leggingsit alle, ja kelpaa asuksi talvellakin :)))

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design