5.10.11

These boots are made for walking



Olen jo pitkään metsästänyt ihan tavallisia ruskeita saappaita. Nyt kun hinnaltaan ja malliltaan sopivat löytyi Ellokselta, niin pakkohan ne oli klikkailla kotiin :) Nämä on tosi hyvät jalassa ja kokokin osui kerralla oikeaan! Tykkään :) Tykätäänkös siellä?

Postaus sisältää mainoslinkin.

6 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää :) Ja toi sormus oli kans komija!
    Ihana kun viittit kirjotella usein tänne, näitä on kiva lueskella :)

    -Marjou

    VastaaPoista
  2. Marjo: Kiva, että joku muukin tykkää :))) Ja ihana, kun viittit kommentoida! Välillä mietin, jaksaako kukaan lukea näitä mun höpinöitä, mutta on tää sen verran kivaa puuhastelua, etten osaa ilmankaan olla ;)

    VastaaPoista
  3. Love the boots!! Mä oon ite ettiny just samanmoisii nykyisten samankaltaisten tilalle. Toivottavasti ollaan pian samiksii. ;) Iso kiitos vinkistä! Mistää en oo oikee löytäny konjakinvärisii saappaita missä on matala korko, mutta näähän on just perfect! Ja juu, sun tukka oli eilen eri nätti! :)

    VastaaPoista
  4. Miksu: Hahaa eipä kestä kiittää! :) Ehdottomasti Ellokselle klikkailemaan!! Se on kyllä vaarallinen paikka, "vahingossa" saattaa tulla napattua ostoskoriin muutama muukin kiva juttu ;) Ja kiitos, ihastelu oli sitten molemminpuolista - sun hiukset näytti niin upeilta ♥ :)))

    VastaaPoista
  5. Täällä tykkäillään myös,omistan itse hieman samantyyliset ja on erittäin hyvät jalkaan :)

    ps.täällä ilmoittautuu myös uusi lukija ;)

    VastaaPoista
  6. AnnikA: Jee!! Pari päivää olen nyt omilla saappaillani tepastellu ja vitsit että oon tyytyväinen hankintaan :) Kyllä ruskeat saappaat pitäisi löytyä ihan jokatytön kaapista ;)
    Ja voi että, teit mun päivästäni kertaheitolla ihan parhaan ♥ Aivan mahtavaa, että olet lukijani! :))) Lämpimästi tervetuloa ja mukavaa viikonloppua sinulle :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design