21.10.11

Harmaata





Harmaata, mutta vain vaatteissa ;)
Ei ulkona, eikä varsinkaan mielessä!
Viikonloppuja!!

5 kommenttia:

  1. Hei Taru! Täällä ilmoittautuu yksi lukija lisää! Olen seuraillut blogiasi useamman viikon verran ja täytyy sanoa, että tämä on noussut ehkä suosikiksini! Päivitän linkkiä monta kertaa päivässä ja odotan uutta postausta aina aivan älyttömän innolla!! Aivan ihana blogi ja vaikutat hirmu ihanalta ihmiseltä, minulla on siis suuri ilo lukea kirjoituksiasi ja katsella kuviasi! :)

    Millaisia suunnitelmia sinulla on viikonlopuksi? :) Oikein mukavaa sellaista! Itsekin voisi siirtyä kohta sen viettoon opiskeluilta. Kiitos vielä blogistasi ja toivottavasti jaksat jatkossakin piristää meitä lukijoita päivittäin (tai vaikka useamminkin päivässä..)!! :)

    - Kristiina

    VastaaPoista
  2. Kristiina: Voi sinua ♥ Tähän tulisi nyt monta riviä sydämiä, hymiöitä, riemunkiljahduksia ja vaikka mitä! Ihanaihanaihana kommentti!!! :))) Ihan mielettömän upeeta saada mukaan tuollainen lukija kuin Sinä :) Joten kiitos itsellesi!

    Niistä viikonloppusuunnitelmista.. Ajattelin viettää nyt ihan rauhallisen viikonlopun, kun kaksi viimeistä meni vähän vauhdikkaammin juhlien merkeissä :) Tänään siivosin oikein pitkän kaavan mukaan. Joteski kiva herätä lauantaina putipuhtaaseen kotiin ;) Huomenna koitan kuntoilla heti aamusta, käyn siskon kanssa keskustassa kiertelemässä kauppoja ja kahvittelemassa ja illaksi toivottavasti keksitään vielä jotain kivaa :) Sunnuntain olen jättänyt ihan avoimeksi...silloin mennään fiilispohjalta!

    Todella ihanaa ja aurinkoista viikonloppua sinulle, Kristiina! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos samoin, kivaa viikonloppua :)
    Takki on tosi hieno ja passaa sinulle hyvin:)
    T.Tiina:)

    VastaaPoista
  4. Taru, esitän toiveen, että alat laittamaan asupostauksien yhteyteen, että mistä mikäkin vaate päälläsi on ostettu :) niin ihania asuja/vaatteita jatkuvasti, tahdon kaikki samat :D niin että mistä tuo harmaa paita ja huivi ostettu? hihi

    VastaaPoista
  5. Tiina: Toivottavasti sinullakin on ollut mukava viikonloppu! :) Ja kiitos, takki on ollut kyllä tosi onnistunut hankinta ja kovassa käytössä :)

    Maikku: Voin toki laittaa! Tosi kiva, jos näistä mun asukyhäelmistä saa edes jonkinmoista inspiraatiota ;) Paita ja huivi on molemmat H&M:ltä :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design