20.10.11

Chocoholic




Koin pienen järkytyksen kun katsoin eilen ottamiani kuvia. Mun hiusten tyvikasvuhan on ihan kauhea!! Tähän hätään en päässyt kampaajalle, joten hain Fanletista purkin tuollaista Four Reasons -merkkistä väriä. Se on kotimainen ja siinä on käytetty kauhean pätevältä kuulostavaa NPT -teknologiaa. Tänään aamulla vetäisin värin hiusten tyveen, ja tsadaa - lopputulos oli yllättäväkin hyvä :) Aika kampaajalle pitää silti varata pikimmiten ;)

Ps. Elloksen paketti Esprit -tuotteineen kotiutui tänään! Laitan siitä juttua seuraavaksi :)

2 kommenttia:

  1. Tulipas kivan värinen tyvi! :) Itselläni on huomenna kampaaja, täytyy saada tyvi vaaleemmaks. Meni viimeeksi melkein mustaksi, en tykkää. Hiukset eivät kuitenkaan muualta ole niin tummat :/

    VastaaPoista
  2. iii: Kiitos! Purkkiväriksi oikein iloinen yllätys :) On tää hiusten kanssa taiteilu välillä sellasta akrobatiaa...toivottavasti sait oikean värisen tyven!! :)

    Ellu: Voi kuule ei sitten niin minkäänlaista haisua mitä se teknologia oli :D Never heard myös mutta hyvältä kuulosti ;) Aaa päähieronnat - siinä on jo syytä kerrakseen varata aika kampaajalle :) Ja hei kiitti hiuslakkavinkistä! Pistetään mieleen :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design