10.10.11

Esprit Vip-Sale


Torstaina 13.10. alkaa Elloksella Esprit VIP-SALE, johon on mahdollista rekisteröityä nyt. Kävin kurkkimassa mitäs kaikkea on tarjolla, ja oi voi - siellähän oli vaikka mitä hienoa! Kokosin tähän kollaasiin omia lemppareitani. Erityisesti tuo ensimmäinen puuterin värinen paita sekä keskimmäisen rivin sininen neuletakki jäi vaarallisesti pyörimään mieleen... ;)


Postaus sisältää mainoslinkin.

3 kommenttia:

  1. Ihastuin myös tohon puuterin väriseen paitaan ja siniseen neuletakkiin!Luin tekstisi kuvien alta,huomasinkin että samoilla linjoilla mennään :) Ihanaa alkavaa viikkoa kaunokainen!

    VastaaPoista
  2. No niin, ei tällaisia saa julkaista kun ilmaantuu saman tien kaikenlaisia pakottavia hankintatarpeita! Toi paita on ihana ja myös se bleiseri sen vieressä. :-) Bleiseri olis joka tapauksessa hankittava, se on niin monikäyttöinen vaate. Hmm.

    VastaaPoista
  3. Elisabete: Hih meillä on siis hyvinki samanlainen maku! ;) Täytyy nyt tuohon torstaihin asti suunnitella näitä hankintoja :) Oikein loistavaa alkuviikkoa Sinullekin ♥ !

    Tuulia: Jotenkin mulla oli sellanen aavistus, että Esprit ja Sale vois olla pieniä taikasanoja sun kohdalla ;) Bleiseri on todellinen luottovaate! Mulla yks sellanen löytyy, mutta ei kai niitä(kään) voi olla liikaa...? :D

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design