13.9.11

Nude pumps

Kuvat Googlen kuvahaku ja Brandos.

Tiedättekö sen tunteen, kun on on keksinyt tarvitsevansa (haluavansa) jonkun jutun, ja sitten ei löydä sitä mistään kaupasta? No, mä olen tismalleen tällaisessa tilanteessa nudenväristen pumpsien kanssa. Koko maailmassa ei tunnu olevan tuon vasemmanpuoleisen kuvan kaltaista, täydellistä kenkäparia. Oikeanpuoleiset on Brandosin nettikaupasta, ja ne kyllä on melko lähellä sitä mitä haluaisin, mutta tietenkään näistä ei ole enää kokoja jäljellä.
Hjälp.

8 kommenttia:

 1. Täydellisten nudekorkkarien etsintä on täälläkin menossa! :) Ollut jo kauan… Louboutinit kelpuuttaisin heti kaappiin, mutta hinta on toistaiseksi liian suolainen..:/ Ja sitten muut tuntuu että aina on jotain mikä ei oo ihan täysin mieleen..
  Toivottavasti löydät etsimäsi, laitan vinkkijä jos osuu tuon tapaiset silmään!!:)

  VastaaPoista
 2. No tiedän! Yleensä mitään ei löydä juuri silloin kun etsii ja sitten kun menee kauppoihin vain katselemaan niin lähteekin monen kassin kanssa ulos :) Nudet korkkarit puuttuvat multakin vielä, joten hihkasepa jos löydät. Luulen että keväällä voisi taas paremmin löytää..

  VastaaPoista
 3. Mona: I hear ya - jos budjetti olisi rajaton, voisi tosiaan alkaa löytyä niitä varteenotettavia vaihtoehtoja ;) Ja ihan varmasti vinkkaan sulle mikäli onni osuu kohdalle ♥ :)

  Miss M: Tuo on niin tuttu tunne! Mitä jos kaupoille lähtiessä salaa kehittelisi itelleen sellaisen vireen, etten mä tässä nyt mitään erityistä etsi... Toimisikohan se? ;) Hihkaista saa puolin ja toisin hetivälittömästi, kun nudet ihanuudet löytyy! :)))

  VastaaPoista
 4. andiamossa koitin ton tyylisii mut eivät olleet sopivat mulle =/ t.ane : )

  VastaaPoista
 5. Täällä myös ollaan etsitty todella pitkään täydellisiä nudeita :)

  VastaaPoista
 6. Ane: Täytyypä pitää silmät auki seuraavaksi kun kaupungin kenkäkauppoja kiertelen! :)

  Elisabete: Hih hauska kuulla, etten ole ongelmani kanssa yksin ;) Haasteellinen tehtävä, mutta toivotaan, että onnistutaan! :)

  VastaaPoista
 7. Mullakin OLI sama ongelma, kunnes baarissa törmäsin niihin täydellisiin kiiltäviin nudeihin korkkareihin jonkun tuntemattoman tytön jalassa... kipitin kysymään mistä ne on hankittu ja seuraavana päivänä kiiruhdin ostamaan ne :) Spiritistä !

  VastaaPoista
 8. Jemmy: Hei vau!! Mulla oli kerran vastaava tilanne yhden upean hiuskoristeen kanssa, mutta en saanu kysyttä tytöltä ostopaikkaa.. Taidan olla vähän nössö :) Voi vitsi kun meillä ei täällä mun kotikaupungissa oo Spirit Storea :/ Kaunis kiitos kuitenkin vinkistäsi - täytyy toivoa, että onni osuu omallekin kohdalle mahdollisimman pikaisesti ;)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design