6.9.11

Ennen ja jälkeen

Jouduin ostamaan Ikeasta pari juttua ilman minkäänlaista pintakäsittelyä, joten eilen ne pääsivät mun käsittelyyni :) Tässäpä ne ennen-kuvat:

Ja sitten jälkeen:
Ihan siis valkoista kalustemaalia saivat jakkara ja pöytä pintaansa. En tiedä välittyykö kuvista, mutta omaan silmään ainakin maalikerros teki ihmeitä! Nyt nämäkin kaverit sopii sisustukseen ;)

10 kommenttia:

 1. Tulipas niistä hienot! Jäiks mustikasta mitään jälkeä;=)?
  -mamma

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää! Oonko ymmärtänyt oikein, että oot Porissa taas? ja pääsit takaisin samaan omaan kotiin?

  VastaaPoista
 3. Jäiks yhtää maalii?
  -mamma

  VastaaPoista
 4. Mamma: Ei jääny mustikasta jälkeä! Se lähti pois ihan pyyhkimällä :) Eikä jääny maaliakaan, maalasin meinaan samaan syssyyn sohvapöydän ja lipastonki :D

  Silja: Kiitos! Oikein oot ymmärtäny, Porissa oon ja omassa kodissa :) Ihanaa olla taas täällä! ♥

  VastaaPoista
 5. Oi, hienoa jälkeä! Hyvä muutos! :) Mun alko tekemään mieli samaa pöytää. :D Meidän pöytä on ikivanha, hutera ja kolhuja täynnä. :P

  VastaaPoista
 6. Viivi: Onpa kiva kuulla, että näyttää hyvältä sinnekin puolelle ruutua :) Tuo pöytä on kyllä tosi passeli, ei ollenkaan hinnalla pilattu ja maalilla saa tosiaan heti paremman ilmeen ;) Suosittelen!

  VastaaPoista
 7. Ei vitsit, meillä on tuo sama jakkara, ja olisin halunnut sen valkoisena, mutta sitä ei enää ollut. Olen ajatellut maalata sen valkoiseksi, mutta poikaystäväni mielestä maalikerros ei tule pysymään kauaa "hyvänä", jakkara kun on jokapäiväisessä käytössä, ja siihen tulee kolhuja. Joten kysynkin, onko sulla pysynyt maali hyvin pinnassa?:) Hioitko sitä jotenkin ennen maalaamista, vai suditko vaan suoraan maalin pintaan? Näyttää niiiin paljon kivemmalta valkoisena!:>

  VastaaPoista
 8. lili: On kyllä tosi harmi, ettei tätä jakkaraa valmisteta enää valkoisena! Mulla on kyllä maali pysynyt oikein hyvänä :) En hionut vaan sudin suoraan pintaan. Kaksi kerrosta laitoin sellaista kalustemaalia ja lopputulokseen olin ihan tyytyväinen :) Piti vaan antaa kuivua kunnolla ennen käyttöönottoa!

  VastaaPoista
 9. Niimpä!:/ Okei, hyvä tietää, ehkä mäkin sitten vaan uskallan maalata jakkaran, sulautuisi sitten sekin paremmin sisustukseen!:)

  VastaaPoista
 10. lili: Varmasti uskallat! Kyllä tuon valkoisen saa niin paljon paremmin sopimaan yhteen muun sisustuksen kanssa :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design