10.8.11

Muratti


Kuvat Alvhem


Tosi monessa sisustusjutussa on vilahtanut viime aikoina muotoon taivutettu muratti, usein juuri tuollasessa ympyrän muodossa. Tänään aamupäivällä Martha Stewart Show'ssa esiteltiin muratin DIY-versio, ja siltä istumalta päätin, että tuollainenhan on saatava :) Mahtaakohan noita rautalangasta tehtyjä "muotteja" saada ihan tavallisista puutarhakaupoista?

7 kommenttia:

 1. Pitäis löytyä, esim. Plantagenista. Mulla oli Herttalyhty samalla tavoin kieputettu rautalangasta itse tehdyn kaaren ympärille, mutta ajan mittaa lanka ruostui ja katkesi eli en suosittele tekemään itse. :)

  VastaaPoista
 2. Äh eikä :) Ne kai sitten on jotain parempaa ja vahvempaa tekoa, mitä on niissä valmiiksi muotoon taivutetuissa kasveissa.. Pitänee siis kehitellä joku kikka kolmonen tai tyytyä niihin kaupan valmiisiin versioihin :) Kiitti Silja kun kerroit kokemuksesi!

  VastaaPoista
 3. Mä ainakin ostin joskus (Karon) kukkakaupasta sydämen muotoisen muratin. Että joskus niitä voi siis tulla ihan noinkin eteen. Ainoo vaa, että onnistuin tappaa sen tosi nopsaa. Mut nyt mun alko taas tekee mieli murattii omaa uutee kotii... Et kiitti vaa Taru! ;)

  VastaaPoista
 4. Haha ole hyvä Misku :D Muakin kieltämättä pelottaa, etten saa murattia menestymään, mutta jospa tolla mun superlannotteella onnistuisin ;) Ja pitää tosiaan pitää silmät auki kukkakaupoissa, jos vaikka osuisi kohdalle!

  VastaaPoista
 5. Heips! Ne on hienon näköisiä mutta muistaakseni joskus veimme ystävälle lahjaksi muratin ja sanoi et kiitti vaa...tuo epäonnea ? :D nim. ane taikauskoinen... ; )

  VastaaPoista
 6. Heh :D No täytyy myöntää, että kauan itekin jätin muratit kauppaan, koska merkitsee kuulemma kuolemaa.. Tai sitten ihan sitä yleistä epäonnea, tiedä häntä. Ajattelin kuitenkin ottaa härkää sarvista, kohdata pelkoni ja hankkia kotiini muratin ;D

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design