11.9.14

Valkoinen keinutuoliNoin kuukausi takaperin oltiin Jasperin kanssa käymässä erään ystävän luona. Hänellä on noin kuukautta vanhempi suloinen pieni poika ja hieno keinutuoli. Istahdettiin kiikkustuoliin Jasperin kanssa syöttöhetken ajaksi ja taidettiin ihastua molemmat tuohon keinuvaan ihanuuteen. Sillä istumalla päätin, että meille pitää saada samanmoinen. Niinpä selasin jo samaisena iltana nettihuutokauppoja, ja löysinkin pari hienoa ja sopuhintaista yksilöä. Ennen kuin aloin hieromaan kauppoja, muistin, että mun vanhempien luonahan majailee yksi vieläkin upeampi keinutuoli! Niinpä me paria päivää myöhemmin kiikutettiin tämä kaunis valkoinen tuoli meille. Lainassa tämä kaunokainen vain on, sillä Nakkilassa valmistettu tuoli on edelleen kovin arvokas äidille   Tässä me keinutellaan ja istuskellaan Jasperin kanssa monta kertaa päivässä :)

10 kommenttia:

 1. Kyllä on kaunis kiikku, itsellä juuri samanlainen. Maalailin valkoiseksi juuri ennen meidän tytön syntymää ja on siinä vauva-aikana eräät kerrat kiikuttu.. Ihana perinteinen huonekalu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta :) En käsitä, miten mulla ei aiemmin tullut mieleen miten ehdoton keinutuoli onkaan pienen lapsen kanssa! Niin kiva tässä on yhdessä kiikkua, höpötellä ja lueskella kirjoja :)

   Poista
 2. Ihana keinutuoli. Meillä on aina ollut kotona myöskin keinutuoli ja mistäpä muualtakaan kuin Nakkilasta. Oon myös päättänyt, että sitten kun meille tulee pikkuinen on keinutuoli hankittava :) Joko mustana tai valkoisena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih Nakkilasta taitaa tulla ne parhaimmat ja hienoimmat keinutuolit ;) Musta kiikkustuoli olis kyllä kanssa aika pähee!

   Poista
 3. Ihana tuoli! :) Teillä on muutenkin tosi kaunis koti - ihana sisustus, sulla on hyvin samanlainen maku kuin mulla! :) Oikein mukavaa kohta alkavaa viikonloppua! p.s. Myös uusi banneri on tosi kiva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Banneri on osa koko blogin uudistunutta yleisilmettä, kun vanha näytti mun silmään jotenki tosi sekavalta. Nyt lopputulos on huomattavasti selkeämpi, vai mitä? :)

   Ihanaa viikonlopun alkua sinnekin ♥

   Poista
 4. Kerrassaan täydellinen <3

  VastaaPoista
 5. Mukavia keinutteluhetkiä!
  Toivoo, Micaela & Aleksi

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design