18.9.14

Kiitos & DIY mobile

Tähän alkuun lämmin kiitos kaikille onnittelijoille   Jokainen kaunis sana on luettu hymyssä suin  ja otettu kiitollisena vastaan :) Arki on kihlauksen jälkeen jatkunut aivan samanmoisena, mitä nyt oon selaillut yhden jos toisenkin nettisivun katsastaen kieli pitkällä erilaisia sormusmalleja ;) Kirjoittelen lisää tuosta kihlaus-/hääaiheesta vähän myöhemmin!

Nämä mobilekuvat on jäänyt vallan esittelemättä, joten heitän ne nyt tähän väliin. Askartelin Jasperille tuollaisen kolmesta erivärisestä kartongista ja kolmesta erikokoisesta ympyrästä kyhätyn mobilen ihasteltavaksi vaipanvaihtojen ja pukemisten yhteydessä :) Kaikki tarvikkeet hankin Sinooperista. Tähän tarvitsin siis kartonkia, ohuehkoa narua, metallisen renkaan, koristenauhaa sekä koukkuruuvin (kattoon kiinnitystä varten). Kartonginpalasista leikkasin kolmea erikokoista ympyrää ja liimasin aina kaksi samankokoista vastakkain laitettuani narun niiden väliin. Pallojen koot pienenevät ylhäältä alaspäin ja kutakin kokoa mulla oli yhdessä narunpätkässä 2-3, riippuen narun pituudesta. Kun narunpätkiä oli palloineen riittävä määrä, kiinitin ne ihan solmimalla metalliseen rinkulaan, jonka puolestaan kiinnitin katossa olevaan koukkuruuviin kolmella koristenauhan pätkällä. Pari iltaa mobilen askartelussa meni ja lopputulos tuntuisi olevan mieluinen pienelle pojallekin :)

12 kommenttia:

 1. Suloinen mobile ja ihanat sävyt! :)
  Onnea kihlauksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itse vierastin alkuun keltaista, mutta nyt alkaa omakin silmä tottua ;)
   Ja kaunis kiitos onnitteluista ♥

   Poista
 2. Kaunis mobile :) Itsetehdyt ne vaan on ihan parhaita!

  VastaaPoista
 3. Oi onnea kihlauksesta! Ihana uutinen :). JANYTSITTENNIITÄHÄITÄSUUNNITTELEMAAN, uuh – naimisiin meneminen on muuten ihan supermahtavaa ja pökerryttävää hommaa.

  <3 Hannele
  http://www.rakkaudellahannele.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihanainen ♥ Hihii häiden suunnittelussa on ehdottomasti hommansa! Katsotaan nyt millaiseen ratkaisuun me päädytään naimisiinmenon toteuttamisen suhteen ;)

   Poista
 4. Todella kivan näköinen tuo mobile! :)

  VastaaPoista
 5. Onnea teille, ihania uutisia! :)

  VastaaPoista
 6. Wau, siitä tuli hieno! Itse tehdyistä saa niin omannäköisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon itekin ihan tyytyväinen lopputulokseen, ja kaiken lisäks tällasia juttuja omaa poikasta varten on aikas kiva askarrella :))

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design