22.7.14

Uusi terassi

Mies rakensi meidän takapihalle uuden, upean terassin ja lauantaina vietimme tämän terden epävirallisia avajaisia :) Varsin epäviralliset niistä totisesti tulikin, sillä jouduimme sijoittamaan seurueemme vanhalle terassille illaksi ilmaantuneiden sadekuurojen vuoksi ;) Eipä tuo silti menoa haitannut, ja terassia kelpasi kyllä ihastella vähän kauempaakin!


Tälle avonaiselle terassille on tarkoitus sijoittaa pöytäryhmä aurinkovarjoineen, mutta varjon suhteen olemme jo auttamattomasti myöhässä. Se siis jäänee ensi kesään. Talon yhteydessä, katoksen alla oleva tila on puolestaan tarkoitus lasittaa, jotta siitä saadaan enemmän sellainen suojaisampi, kuisti-tyyppinen ratkaisu :)
Tällaisessa kokomustassa asussa pyyhälsin muiden mukana vielä illan päätteeksi jazz-kadulle :)Grillattiin, muisteltiin miten erilaista kaikki oli kun me oltiin "nuoria"
ja nautittiin lämpöisestä kesäillasta kivassa seurassa.
Kyllä kesä vaan on aika ihanaa aikaa :)

9 kommenttia:

 1. Onpa ihana terassi! Muutenkin pihanne näyttää todella siistiltä ja kivalta :) Kiitos myös salaattivinkistä! Näin kesäisin mieleni tekee syödä salaatteja lähes päivittäin, joten uudet ideat sen suhteen ovat aina tervetulleita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eveliina :) Mäkin oon tosi tyytyväinen lopputulokseen! Piha on vähän vielä keskeneräinen, mutta se on yksi niistä projekteista, joita tulee varmasti jatkettua kesästä toiseen ;) Hih, salaatit on ihan parasta ruokaa näillä helteillä! Itse tykkään salaateista, joissa on paljon hedelmiä ja jotain juustoa :)

   Poista
 2. Ihana terassi tai oikeastaan kaksi ihanaa terassia teillä!:) Itsekin olen haaveillut meidän nykyisen terassin lisäksi tuollaista avonaista terassia, mutta sijoittelupaikka vaihtuu niin tiuhaan, että me pohdiskellaan ehkä vielä hetki. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasta, Ella! Hahaa tiedän tunteen :D Meillä terassin paikka oli periaatteessa alusta alkaen selvillä, mutta sen ympärille tulevat jutut aiheutti hetkeksi päänvaivaa. Ollaan tosi tyytyväisiä lopputulokseen, ja siihen, että mietittiin kokonaisuus kunnolla ennen kuin ryhdyttiin tuumasta toimeen! Uskon, että se kannattaa teidänkin tapauksessanne ;))

   Poista
 3. Hyvältä näyttää! Asutteko omakotitalossa vai rivitalossa? Täälläkin haaveillaan omasta terassista.. Sitten joku kaunis päivä kun meilläkin on oma piha! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emmi :) Me asutaan omakotitalossa. Oma piha on kyllä aivan ihana juttu, ja aika ehdoton etenkin ensi kesänä kun tuo meidän minimies alkaa ymmärtää elinympäristöstään hiukan enemmän :)

   Poista
 4. Oi näyttääpä tosi kivalta nuo teidän terassit! Meillä on terassin rakennus vielä ihan alkutekijöissään, kun edelliset asukkaat eivät olleet rakentaneet terassia ollenkaan tähän taloon joten tehdään se sitten itse. Mutta kun aika on rajallista, niin se valmistunee vasta ensi kesänä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuo ajan rajallisuus on kyllä harvinaisen tuttua! Meilläkin mies naputteli terassia työpäivien päätteeksi, ja ihan yllätyin miten nopeasti se sitten kuitenkin valmistui. Olin nimittäin varautunut siihen, ettei se etene töiden ohella kovinkaan nopeasti. Mutta ihan varmasti teidänkin odotus ja kärsivällisyys palkitaan, ja ensi kesänä pääsette nauttimaan aikaansaannoksestanne täysin siemauksin :))

   Poista
 5. Oma piha. Se on kyllä ainut mitä kerrostaloelämässä edelleen kaipaan. ♥
  Näillä helteillä olisi ihana kyhnöttää omassa rauhassa pihamaalla, x-asennossa ja kirja kainalossa. ;)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design