23.7.14

Pre-birthday dinner

Heippa! Kotiuduin hetki sitten ystävieni kanssa vietetystä illanvietosta, jossa sain samalla oivan mahdollisuuden juhlistaa huomista syntymäpäivääni :) Tarkoituksenamme oli testata Kirjurin Kesäravintolan menu, mutta suureksi pettymykseksemme keittiö oli kiinni vastoin meille annettuja ennakkotietoja. Tällaiset tapaukset ovat kyllä varsin harmillisia kyseisen paikan pyörittäjiä ajatellen, sillä ravintolaan ei todennäköisesti tule lähdettyä toista kertaa, jos ruoan saaminen on noin sattumanvaraista.


Noh. Parin mutkan kautta suuntasimme askeleemme lopulta Toreroon. Valitsin itselleni tapas-lautasen, mikä pääsi yllättämään herkullisuudellaan! Oon välillä vähän skeptinen noiden ketjuravintoloiden antimien suhteen, mutta tämä oli positiivinen kokemus :) Plus että näissä paikoissa voi ainakin luottaa ilmoitettuihin aukioloaikoihin ;)Ilta oli edelleen tosi lämmin, ja vaatetuskin sai olla sen mukainen :)
Toppi ja hame on molemmat H&M:ltä, kiilakorot Mangosta.
Laukun olen puolestaan hankkinut alkukesästä KappAhlista.

Ihanaa loppuiltaa, ystäväiset ♥

7 kommenttia:

 1. Aika tylsää jos ilmoitetuista aukioloajoista ei pidetä kiinni :( nättinä oot ollut liikenteessä! Näytät niin freesiltä ja onnelliselta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo :/ Vähän harmillista kyllä, etenkin kun me oltiin tosiaan kysytty sähköpostitse miten keittiö on keskiviikkona auki ja saatu aivan erilainen vastaus kun nyt sitten paikanpäällä.

   Voi kiitos kaunis! ♥ Tulipa hyvä mieli sanoistasi :))

   Poista
 2. Aurinkoista syntämäpäivää ja paljon onnea! Ihana sulla ja oikein kauniilta näytät! :)

  VastaaPoista
 3. Onnellinen synttärisankari kauniina liikenteessä!! :)
  Harmi tuo aukiolo, onneksi et antanut sen pilata päivääsi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana ♥ :) Kesäravintolakeissi pisti vähän harmittamaan, mutta onneksi seura ja fiilis oli sen verran hyviä, että illasta tuli loppujen lopuksi tosi onnistunut ;))

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design