7.5.14

Summer look x 2


Nyt kun ollaan toukokuun puolella, saa kai jo ihan tosissaan alkaa haaveilemaan kesästä ja kevyemmästä vaatetuksesta :) Kävin pitkästä aikaa kurkkaamassa yhden kestolempparimerkkini, Espritin, valikoimaa heidän omilta nettisivuiltaan, ja kokosin pari eri kokonaisuutta eri tilaisuuksiin. Ensimmäisen kollaasin asun pukisin mieluusti lämpimöisen kaupunkipäivän viettoon. Tämä setti päällä kelpaisi nautiskella jätskitötteröä kahvilan terassilla, poiketa torilla ostamassa mansikkamollukoita ja herneitä ja köpötellä sitten vaunujen kera kotia kohti kirkkaassa auringonpaisteessa :)


Tällaisissa vetimissä lähtisin puolestaan ah niin ihaniin kesähäihin :) Tummansininen mekko on oikein oiva värivalinta ja sen kanssa sopii upeasti nudet asusteet. Kirkkoa varten harteille voisi heittää vaikkapa vaaleapohjaisen huivin tummansinisin kuvioin. Onneksi meillä on tiedossa ainakin yhdet kesähäät, joten pääsen laittautumaan johonkin vastaavaan kokonaisuuteen ainakin kerran ;)

4 kommenttia:

  1. Ihanat kokonaisuudet! Tuo pellavaneule on ollut todella suosittu. Heti kun saapuivat liikkeeseen myyntiin, niin eipä mennyt ekan erän kanssa kovinkaan kauaan kun kaikki oltiin jo myyty. :)
    Ja mitä tuohon juhlamekkoon tulee, niin mulla on tuo mustana. Mutta niin se vaan on roikkunut nyt vuoden verran henkarissa hintalappuineen päivineen...hups. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, en kyllä yhtään ihmettele pellavaneuleen suosiota! Tuon materiaalinkin ansioista paita on just mainio kesävaate :) Mutta iiiik, sun pitää ehdottomasti korjata asia ja kiskaista tuo upea mekko heti seuraavan tilaisuuden tullen päällesi! ;))

      Poista
  2. Kivoja kokonaisuuksia olet koonnut. :) Espritillä on ihania juttuja. Pitäisi päästä taas tutkimaan valikoimaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos LeAnn :) Esprit totta tosiaan osaa asiansa, ja valikoimista löytyy aina jotain tosi ihanaa!

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design