6.5.14

Photos with babybump
Multa oli aivan totaalisesti unohtunut postailla näistä meidän hienoista raskausajan valokuvista :) Kuvaus tehtiin hyvissä ajoin, raskausviikolla 30, koska oli täysin epävarmaa miten varhaisessa vaiheessa pienokaisemme maailmaan putkahtaa. Eipä tuo mun masu tuosta enää ihan kauheasti kasvanut, joten ihan hyvässä vaiheessa kuvaussessio suoritettiin :) Oon ihan supertyytyväinen, että näitä masukuvia ylipäätään otettiin - niin nopeesti sitä tuntuu unohtavan, millainen tuo pallo tuossa omalla vyötärönseutuvilla olikaan.

Valokuvat otti mielettömän taitava ja ammattitaitoinen, nuori neitonen nimeltä Nelly Stenroos. Nelly on hiljattain perustanut oman yrityksen, ja seuraavaksi me päästäänkin valokuvattavaksi Palleron kanssa uudelle studiolle. Uusi kuvausajankohta on siis jo suunnitteilla ja pian me saadaankin ikuistettua meidän pieni perhe Nellyn linssin läpi :) Odotan innolla!

8 kommenttia:

 1. Mielettömän kauniita ja herkkiä kuvia <3
  Mun piti kuvata siskosta masukuvat talvella ja meillä olikin rekvisiitta ostettuna ja kamppeet pakattuna kun pikkuneiti päättikin rueta syntymään sovittua kuvauspäivää edeltävänä yönä :) Jäi kuvat ottamatta :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat kuvat ja tosi kiva muisto. Niin nopeasti nämä asiat kuin tuppaavat unohtumaan, että tosiaan miten iso se maha olikaan :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia! Kiva idea tuo masun ympäri menevä nauha.

  VastaaPoista
 4. Todella ihania kuvia! <3 Koskettavia ja kauniita! :-) Aivan ihanan kultaiset muistot! <3

  Ihana uusi blogi tuttavuus, instagramissa olenkin seurannut :-)

  Seija / Stella Vanilja

  VastaaPoista
 5. Täydellisiä kuvia <3
  Upea idea ja etenkin muisto :)

  VastaaPoista
 6. Mielettömän ihania kuvia, juurikin koskettavia ja kauniita! <3 jotenkin näihin on saatu taltioitua se onnenhehku teistä molemmista, taitava kuvaaja! :) varmasti ihana muisto <3

  VastaaPoista
 7. Postaus toive: Miten omat vanhempasi, miehesi vanhemmat, lähimmät sukulaiset ja ystävät ottivat raskausaikasi? Olivat miten tukena, tyrkyttivätkö neuvoja, kävivätkö koko ajan siivoamassa/kaupassa yms. Entä miten nyt vauvan synnyttyä olet kokenut nämä kaikki asiat? Itselläni on yksi lapsi ja toinen masussa ja omat sukulaiset sekä miehen sukulaiset ajoittain aiheuttavat päänvaivaa vaikka ihania ihmisiä toki ovatkin. Vertaistuki tässä asiassa ois kiva. Samoin muutkin tätä blogia lukevat kertokaa! :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design