20.4.14

Vaunuilemassa

Eilen päästiin ihan ihkaekaa kertaa ulos vaunuilemaan pienen käärömme kanssa :) Tehtiin nopea lenkki korttelin ympäri ja totuteltiin pienin askelin poitsua ulkoilmaan. Pukeutuminen aiheutti pienoista päänvaivaa, mutta uskoisin meidän pukeneen pojan aikalailla oikeanlaiseen varustukseen. Nyyttimme alhaisesta painosta huolimatta saimme siis lääkäriltä luvan ulkoiluun, koska ilmat on siihen nyt varsin suotuisat - ei ole liian kylmä eikä liioin tukalan kuumakaan :)Jokunen jo kyselikin mitkä menopelit olemme pienokaiselle hankkineet. Päädyimme erinäisiä vaihtoehtoja punnittuamme Brion Smile yhdistelmavaunuihin. Toistaiseksi olemme olleet valintaamme erittäin tyytyväisiä, mutta voisin kirjoitella kattavampaa käyttökokemuspostausta myöhemmin, kun ollaan kärräilty vähän pidempiä lenkkejä :)

Nyt tuo ilma on taas sen verran otollinen, että taidan alkaa valmistelemaan uloslähtöä ruokailuhetken jälkeen :) Leppoisaa pääsiäissunnuntain jatkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Voi kuinka kivan oloinen ja kaunis blogi löytyikään! Joku facebook kaveristani oli tykännyt blogisi sivusta ja sitä kautta päädyin tänne. Ja toki porilaisena minua ilahdutti löytää Poria täältä :)

  Leppoisaa pääsiäisen jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, onpas kiva kun löysit tänne mun blogiin! Uudet mukavat lukijat on aina lämpöisesti tervetulleita mukaan kyytiin :))

   Toivottavasti Sinullakin oli oikein onnistunut pääsiäinen!

   Poista
 2. No onpas ihanan tyylikäs tuore äiti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että. Kiitos ja kumarrus, Emma ♥ :)

   Poista
 3. Onnea pienelle perheelle :) olet palautunut todella noepasti ja tyylikäs tuore äiti olet! Voisitko postata tuosta palautumisesta, miten olet päässyt liikkumaan, onko "sulannut"itsestään ja paljonko sinulle kertyi kiloja? :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos! Täytyy kyllä myöntää, että oon itsekin hitusen yllättynyt miten nopsaan masu on litistynyt ja kroppa "normalisoitunut". Voin toki postata tuosta aiheesta - koitetaan saada toteutetuksi mahdollisimman pian! ;)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design