17.4.14

New inPari päivää sitten vietin pienen hetken omaa aikaa ja tein nopean piipahduksen keskustaan :) Kiersin pari vaatekauppaa ja katsastin mitä kaikkea kivaa kevätuutta niihin oli ilmestynyt. Valikoimaa ja houkutuksia oli vaikka millä mitalla, mutta tivistin omat himotukseni näihin kahteen yksilöön. Balleriinojen suhteen olin ensin kahden vaiheilla; onko ne ihan sairaan hienot vai vähän turhan erikoiset. Hetken kenkiä mallailtuani päädyin kuitenkin ensimmäiseen vaihtoehtoon ;) Takki on puolestaan sen verran klassinen ja suloisen naisellinen puhvihihoineen päivineen, etten mitenkäänpäin pystynyt sitä vastustamaan! Nyt enää odotellaan sopivaa tilaisuutta päästä näitä uutukaisia käyttämään :)

Ps. Sain vihdoin ja viimein aikaiseksi luoda blogille oman Facebook -sivun, joten nyt voit seurata päivityksiä myös sitä kautta :) Tykkäys -nappi löytyy blogin sivupalkista!

6 kommenttia:

 1. Mistä nuo ihanat ballerinat ovat? Kauniit. :)

  - Tiiu

  VastaaPoista
 2. Kyllä ehdottomasti aivan sairaan hienot!!:) Mistä löysit tälläiset? PS. Hirmusti onnea pienen pojan johdosta! Toivotaan, että pääsisitte kaikki pian kotiin aloittelemaan arkea yhdessä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kenkulit ja takki löytyi molemmat H&M:ltä :)
   Kiitos kaunis ♥ Nyt me ollaan päästy kaikki yhdessä kotiin ja voi että kun tää on ihanaa! :))

   Poista
 3. Ihanat ballerinat! Niin keväiset....:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Just passelit näihin lämpeneviin kevätpäiviin :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design