30.9.13

Millaiset verhot keittiöön?

Äskettäin Ikeasta keittiöömme hankittu lamppu sai aikaan sen, että aloin miettimään pitäisikö ikkunoita verhota jonkintyyppisillä kangaskappaleilla. Verhojen mallista en vain osaa yhtään päättää. Kaikkeista hienoimman ja mieluisimmat olisivat varmaan laskosverhot. Valkoiset, joissa olisi mustat kanttaukset reunoissa. Mutta enhän mä osaa sellaisia tehdä. Pitäisi siis kehitellä jotain yksinkertaisempaa.Perus kappaverho on poissuljettu,
koska mun makuun se on vähän liian mummo -tyyppinen ratkaisu ;)


Kaikkia vaihtoehtoja pohdittuani potentiaalisin ehdokas tuntuisi näillä näkymin olevan aivan tavalliset sivuverhot. Jäin kuitenkin miettimään, sopiiko keittiöön sellaiset lattiaan asti ulottuvat verhot.

Tästä päästäänkin blogimaailman yhteen hienoimmista asioista.
Saan kääntyä teidän puoleenne, rakkaat lukijat, ja
tiedustella arvokkaita mielipiteitänne :)
Eli; mitäs mieltä siellä ollaan?
Millaiset verhot tähän keittiöön kannattaisi laittaa? :)

12 kommenttia:

 1. Ihana lamppu! Mun mielestä tuohon tilaan kävisi parhaiten ihan simppelit valkoiset,pellavaiset laskosverhot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lamppu kyllä sopi keittiöön paremmin kuin uskalsin toivoakaan! Se nimittäin hankittiin todella pikaisella Ikean reissulla, enkä ehtinyt vaihtoehtoja sen kummemmin miettimään ;)

   Mmm pellavaa...ihana ajatus! Sellaiset totta tosiaan sopisi tähän keittiöön :) Mutta kuka kumma mulle taiteilisi ne laskosverhot? :O

   Poista
 2. Joko laskosverhot tai sitten todella simppelit sivuverhot, sellaset jotka melkein kuultaa valoa läpi. :) kiva lamppu btw. Me ollaan asuttu yli vuosi tässä kodissa ja meiltä puuttuu vieläkin keittiöstä verhot. En osaa päättää mitkä meidän keittiöön sopii... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo just sellaiset! Läpikuultavat :) Kevyet ja ilmavat, sellaisten niiden olla pitäisi :) Hih, nuo verhoprojektit taitaa olla niitä juttuja, jotka saattavat venahtaa yllättävänkin pitkiksi ;)

   Poista
 3. http://www.kodin1.com/shop/m20/fi/kodin1/sivuverhot-voile-2x150x240-cm-8216947--malli

  Mites tälläiset verhot? Meillä on olkkarissa ja makkarissa kyseiset valkoiset verhot. Olen ollut aivan älyttömän tyytyväinen niihin. Valo tulee ihanasti verhojen läpi, eivätkä peitä liikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuu noihan on hienot! Tuollaiset läpikuultavat oiskin keittiöön just hyvät, kun ei siihen tilaan mitään raskaannäkösiä sovi laittaa... Pistänpä linkin talteen! :)

   Poista
  2. Kyllä :) Teidän pöytä on älyttömän upea, sen voisin kotiuttaa meillekin. Tilasitko sen kyseiseltä sivulta josta joskus laitoit linkin postauksessa? :)

   Poista
  3. Joo, pöytä on siis tilattu Sisustustalo Mokan kautta! Eli täältä:
   http://www.sisustusmokka.fi/kate-ruokapoyta-185x90cm-p-955.html

   En voi muuta kuin suositella! Ollaan oltu todella tyytyväisiä valintaan :))

   Poista
 4. Valkoset pellavalaskosverhot ;)) Kuinkas muutenkaan, mutta kun meillekin tulossa.. siis ollu tulossa.. kohta kaksi vuotta ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaaa :D Jotenkin tuollaiset venähtäneet projektit kuulostaa niiiiin tutulta ;)))

   Poista
 5. Tottakai sopii! Sellaiset tummat pellavaverhot tuli ekana mieleen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmm ♥ Sulla on niin hyvii ideoita Cherrysein! Pellava taitaa olla tosiaan se avainsana tässä tilassa :) Meinasitko tummilla ihan sellaista läpikuultavaa mustaa vai millaista? Tumman harmaata? :) Lisäneuvot ei ois pahitteeks ;D

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design