25.7.13

Uusi, uljas ruokapöytä

Olen totaalisen ihastunut uuteen ruokapöytäämme. Se on raamikas, puinen, kuultovalkoinen ja juuri oikean kokoinen. Keittiön uuden ja vanhan, mustan sekä valkoisen liitto jatkuu nyt tämän uuden tulokkaan myötä, ja se sopii muutenkin kaikin puolin tähän tilaan.
Kyseessä on Parolan Rottingin lankkupintainen Kate ruokapöytä. Ihastuin tämän rottinki- ja puuhuonekaluja suunnittelevan, valmistuttavan ja maahantuovan yrityksen moneen muuhunkin tuotteeseen, mutta tämä pöytä oli nyt ensimmäisenä hankintalistalla :)Pidän erityisesti pöydän pinnasta, jossa näkyy puun elävyys ja mikä sallii tälle huonekalulle kuluttavaakin käyttöä - kolhut ja naarmut kun oikeastaan vaan parantavat tätä kaunokaista :) Pöytäehdokkaita kartottaessamme yksi vaihtoehto oli edukas korkeakiiltoinen yksilö, mutta hylkäsimme sen oitin juuri sen käyttökelvottumuuden vuoksi. Pöytään olisi jäänyt jälki jopa varomattomasta juomalasin laskemisesta eikä sellaista voi mitenkään käyttää "oikeassa elämässä" :P

Jos halajat enemmän tietoa pöydästä, niin klikkaileppa itsesi esimerkiksi tänne :)

21 kommenttia:

 1. Aivan ihana pöytä kertakaikkiaan! Tuollaisen mäkin tahtoisin, oottelen kuitenkin, että saadaan oma talo rakennettua. Ei viitsi vuokrakämppään kantaa enempää tavaraa, tulee muutosta muuten liian työläs :D (vaikka on jo kyllä muutenkin). Mä tykkään niin paljon kaikista vanhoista lankkulattioistakin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Annika! Kyllä se varmaan onkin viisaampi odottaa, että tilaa on enemmän :) Minäkin haaveilin vuokra-asunnossa vaikka ja mistä, ja nyt niitä on saanut pikkuhiljaa toteutetuksi. Kärsivällisyys palkitaan :))

   Poista
 2. Aivan upea ruokapöytä niin kuin sen omistajakin ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi iii ♥ Ihanasti sanottu, kiitos paljon :))

   Poista
 3. Upea ruokapöytä! Teidän koti on kyllä mielettömän kaunis,ei voi kuin huokailla ja nauttia kauniista kuvista. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Elisabete! Tämä rempattu koti on kyllä niin kiva, ettei täältä oikein malttaisi olla poiskaan ;))

   Poista
 4. On kyllä upea ruokapöytä :)

  VastaaPoista
 5. oi miten upea! pöytä sekä tuolit näyttäisi hyvältä myös meidän keittiössä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos, Milla :) Hihii suosittelen molempia ;) Meillä tuolit saattaa mennä vaihtoon kunhan löydetään sopivat ehdokkaat :)

   Poista
 6. Maksoittekste melkee 500 tollasesta raakalaudasta tehdystä pöyrästä??

  VastaaPoista
 7. Kaunis, kivan rouhea ja käytännölinen pöytä. Jykevä, mutta silti jotenkin siro! Ihana löytö "tavanomaisten" pöytien sijaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sanos muuta! Just kaikkea tuota, mitä niin hienosti kuvailit :))

   Poista
 8. Wau, toi pöytä on ihan mieletön!! Tahtoo! T.Rauma-Tiia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaaa! Ei muuta kun pöytäostoksille ;))

   Poista
 9. Hei! Me olemme myös hankkimassa samanlaista pöytää. Onko pöytä noin kiiltävä kuin miltä se kuvissa näyttää vai onko luonnossa enemmän matta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, mitäs tuohon nyt vastaisi.. Ei se kyllä noin paljon kiillä mitä nämä kuvat antaisi ymmärtää. Näissä hämää pöydän pintaan osuva valo ja oma kuvien muokkaus :) Kiiltoa siinä kyllä hiukan on, johtunee kai pinnan käsittelystä. Puumainen ja "vanhaa aikaa henkivä" se kyllä kaikin puolin muuten on! Toivottavasti tästä sekavasta vastauksesta oli jotain apua :D

   Poista
 10. Hei! Me olemme myös hankkimassa samanlaista pöytää. Onko pöytä noin kiiltävä kuin miltä se kuvissa näyttää vai onko luonnossa enemmän matta?

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design