28.4.13

♥ Patasydän ♥Heippahei! Ymmärtänette, että blogi on viettänyt hetken hiljaiseloa - syy on kuitenkin mitä mahtavin eikä se varmasti ole mennyt keneltäkään sivu suun: Porin Ässät on nyt Suomen mestari! Ihan huikeen hienoa :) Kaupungissa on vallinnut keskiviikosta lähtien hillitön ilo, hurmos, karnevaalimeininki, yhteishenki ja silkka, rehellinen porilainen hulluus.


Voitto on taatusti merkinnyt Porille paljon enemmän kuin millekään muulle aiemmin mestaruuden vieneelle joukkueelle. Vielä tammikuussa pohjamudissa rypenyt Ässä -ryhmä nousi ykkössijalle peräänantamattomuudella, nöyryydellä, sinnikkyydellä ja ankaralla työnteolla. Se kuvaa täydellisesti myös vaatimattomia porilaisia, ja maan parhaaksi tituleerattu faniyleisö on yhtä lailla kiitoksensa ansainnut :)


Onnellisuus ja ylpeys oman kotikaupungin pelaajista sekä uskollisista faneista on sanoinkuvaamaton. Tällaista tunnelmaa ja positiivista sekopäisyyttä saa hakea kaukaa ;)

Patasydän on asenne - periksi ei anneta milloinkaan ♥

Kuva Satakunnan Kansa/Mika Vuorio
Kuva Satakunnan Kansa/Mika Vuorio

Lauantaisessa torijuhlassa olimme mieheni kanssa upeilla aitiopaikoilla torin laidalla olevan talon neljännen kerroksen parvekkeella :) Juhla oli kaiken kaikkiaan hieno ja onnistunut, jota oli mahtava seurata. Toritapahtuman jälkeen täytimme vatsamme Miamin herkkuhamppareilla, mutta sen pidemmälle ei oma pelikuntomme riittänyt ja virta pääsi lopahtamaan ennen iltarientoja. Veikkaanpa silti, että juhlijoita ja baariin jonottajia oli kyllä meidänkin edestä ;)

Lopuksi vielä oma videoni seka Facebookista nappaamani tallenne porilaisesta meiningistä:Video: Suvi K.

9 kommenttia:

 1. Onnittelut vaan ässille, mutta " Voitto on taatusti merkinnyt Porille paljon enemmän kuin millekään muulle aiemmin mestaruuden vieneelle joukkueelle. " on aika harkitsemattomasti ja tietämättömästi sanottu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielipiteitä ja näkökulmia on varmasti monia, tämä oli omani ;)

   Poista
  2. Sitten tuossa pitäisi ehkä olla sanan "taatusti" sijaan vaikkapa "mielestäni"? :)

   Poista
  3. Niinno, riippuu kai hyvin pitkälti siitä katsooko asiaa oranssien vai punaisten lasien läpi ;)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. ''Voitto on taatusti merkinnyt Porille paljon enemmän kuin millekään muulle aiemmin mestaruuden vieneelle joukkueelle.'' Minunkin mielestäni aika erikoinen kommentti... Mistäs sinä voit sen tietää, että mestaruus merkitsee Porille paljon enemmän kuin muille voittaneille? Itse veikkaan että se on merkinnyt kaikkille joukkueille ihan yhtä paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkuin jo edellä mainitsin, tämä oli oma mielipiteeni. Pori on omansalainen kaupunki, asukkaat tietynlaisia, ja tämä voitto yhdisti ja sitoi meitä ihan uudella ja ennennäkemättömällä tavalla. Joukkueille voitto on varmasti kaikille yhtä lailla merkittävä :) Ei tässä siis sen ihmeellisemmästä jutusta ollut kyse vaikka kuinka asiaa kääntäisi ja vääntäisi :D

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design