17.3.13

Kevättakissa

Takki, huivi, kengät ja hanskat H&M | Housut VilaVoi veljet mikä viikko! Koulutus Turussa on ollut vähintäänkin mielenkiintoista, ja uuden sisäistäminen on vaatinut herpaantumatonta keskittymistä ja läsnäoloa. Päivät ovat olleet pitkiä eikä aika ja energia ole paljon muuhun riittänyt. Olen silti totaalisen täpinöissäni toisen ja viimeisen koulutusviikon alkaessa, sillä rentouttavan viikonlopun jälkeen olen taas valmiina oppimaan lisää uutta! :)

Turussa aikaisin alkaneet päivät ovat saaneet sisäisen kelloni vähintäänkin sekaisin. Olen tänäänkin herännyt klo 6.30 eikä uni sen jälkeen suostunut enää jatkumaan. Mutta: kukonlaulunaikaan sängystä nouseminen osoittautui itse asiassa loistavaksi ratkaisuksi! Olen nähkääs kerrankin saanut aikaiseksi yhtä jos toista :) Kello yhteen mennessä olin katsonut kaksi jaksoa uutta lemppariani Yhteistä taloprojektia, pyörittänyt kolme koneellista pyykkiä, imuroinut, pessyt vessan, huiskinut pölyjä, vaihtanut petivaatteet, tehnyt jalkatreenin ja ottanut nämä asukuvat. Jollekin tämä sama saattaa tapahtua ihan tavallisena maanantaina, mutta mulle tällainen tehokkuus on aika spesiaalia ;)

Ah, tätä yön takana siintävää viikkoa onkin sitten odotettu niin ettei ole tiennyt mitenpäin olisi. Sanotaan, että ikävä ja erossaolo omasta rakkaasta tekee välillä ihan hyvää, mutta tällainen ikuisuusnäkemättömyys on ihan kamalaa. Pian, tosi pian, koko piinallinen ja tuskaisa odotus vihdoin palkitaan ♥

Ihan loistavaa viikkoa myös sille puolen ruutua! :)


Ps. Tuossa uutukaisessa kevättakissa en uskaltanut lähikauppaa kauemmaksi lähtemään - niin tiukasti pitää talvi meitä vielä otteessaan. Pikkuisin askelin, vähän kerrallaan se kevät sieltä kuitenkin tulee (kuten viimeisestä kuvasta näkyy: maata on jo näkyvissä!). 


Ja hei, aika pitkälle mentiin ennen kuin tähän blogiin saatiin ensimmäinen ulkona kuvattu asukuva ;)

10 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä nätti tuo takki! Itse mietin sen hankkimistä vihreänä, mutta eipä siitä tunnut löytyvän kokoja sitten mistään.

  Ja Upeen väriset hiukset muuten sulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos, Sofia! Tiedätkös, mulla oli ihan sama juttu - vihreää versiota itsekin alunperin havittelin, mutta kun sitä ei oikeassa koossa löytynyt niin netistä kuin myymälöistäkään, luovutin ja ostin tämän vaalean version ;)) Kivahan tämäkin on! :)

   Poista
 2. Teilläpäin näyttää olevan jo varsin keväistä. Meillä vielä katsellaan täällä jäävuorten keskellä kevään ja talven kamppailua :D Kaunis takki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ounou! Noh, paikkapaikoin on kyllä sulaa, mutta ihan liikaa on silti tuota lunta ja jäätäkin :/ Sais nyt kyllä tuo aurinko lämmittää vähän tehokkaammin! ;))

   Poista
 3. Varsinainen tehopakkaus olet! Ja takki sopii sulle ihan täydellisesti. Millä muuten käsittelet hiuksiasi? Aivan upea kiilto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh joskus sitä energiaa ja virtaa riittää mullekin ;D
   Voi että sua ♥ Kiitos Anumaaria :)) Hiuksissa käytän tällä hetkellä pesuun Kms:n shamppoota ja L´Orealin Absolute Cellular -hiusnaamiota sekä hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Lämpösuojana TreSemmen lämpösuojaa :)

   Poista
 4. Haastetta pukkaa - mut ei o pakko hei ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kitoooos! Katsotaan josko saisin aikaiseksi ;D

   Poista
 5. Voi, tuo takki on suorastaan täydellinen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos Reetta ♥ Saisi nyt lämpöasteet nousta, jotta takki tulisi kunnolla käyttöön ;))

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design