14.1.13

Wonderful Weekend


Vietin vähän tavallisesta poikkeavan, ihanan viikonlopun talvisissa mökkimaisemissa :) Ohjelmassa oli muun muassa puusaunassa saunomista, takan lämmittämistä, lepäämistä, upeiden maisemien ihastelua ja herkuttelua. Tämän lisäksi ajoin ihka ekaa kertaa elämässäni mönkijällä! Tykkäsin tosi paljon, vaikka kyyti oli melkoisen kylmää noin 10 asteen pakkassäässä ja meno muutenkin vielä hitusen haparoivaa ;)

Mökillä kaiken rauhan ja hiljaisuuden keskellä vietetyn viikonvaihteen jälkeen on taas puhtia tarttua kaksin käsin kiinni arkeen ja hoitaa muutama rästiin jäänyt homma :) Mahtavaa uutta viikkoa! :)

6 kommenttia:

 1. Do you often go riding on that four wheeled bike?! SO COOL!:D I drove a snow scooter in Sweden some years back, had the time of my life! Can imagine this is pretty fun too!;p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No I don't, that was actually the very first time for me riding an ATV! That was super exciting and VERY cool ;D

   Poista
 2. Kuulostaa ihan parhaalta <3 :)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaapa mukavalta! Voih, miksei meidän mökille pääse talvella? :(( Ei taida jäät kestää niin ei pääse, harmillista. :( Mutta kesällä sitten senkin edestä! :))

  - Tiiu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvimökkeily oli mulle aivan uusi, mutta kerrassaan ihana kokemus! Tietysti se, että putket oli jäässä ja kaikki vesi piti kantaa kotoa asti hiukan hankaloitti asioita, mutta sellaista kai mökkeilyn kuuluu ollakin ;)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design