5.11.12

Life lately via Instagram

Sumuinen aamulenkki. | Uusi takki Zarasta.
Olohuoneen uudet ylipitkät verhot. | Kynttiläkauden avajaiset.
 

Reissu Helsinkiin blogi-tapahtumaan. |
Reissu Turkuun tapaamaan ihania, blogin mukanaan tuomia tuttavuuksia.
Close-up. | Ruokavalioni kulmakivet: salaatti ja kana.


Viikonloppu tuntui ällistyttävän ja harvinaisen pitkältä. Varmaan siksi, että tuli tehtyä kaikenlaista. Eilen vietin mukavan kiireisen päivän töissä, perjantaina olin tyttöjen kanssa Palefacen keikalla ja lauantaina kuntosalini järjestämässä asiakasillassa. Molemmista kotiuduin hyvissä ajoin, sillä halusin herätä virkeänä ja saada tehtyä asioita. Asioita kuten aamulenkki, bodypump, vanhempien luona vierailu, imurointi, lattioiden pesu, huonekalujen siirtely ja järjestyksen vaihtaminen. Olohuone on tosiaan kokenut pienoisen muodonmuutoksen ja laitan siitä kuvia, kunhan muutos on valmis. Nyt etenkään nuo lattiaa laahaavat uudet verhot eivät ole oikein edukseen.

Viikonlopun aikana luin myös kommenttejanne tuohon edelliseen mekkopostaukseen. Kiitos niistä - ja auts ;) Sain tosiaan mitä tilasin - suoraa ja rehellistä palautetta. Minun piti vain useampaan kertaan muistuttaa itseäni, että palaute koski mekkoa, ei minua. Alkujärkytyksen jälkeen olen kyllä samaa mieltä valtaosan kanssa: eihän se kertakaikkiaan istu eikä imartele. Palautukseen siis lähti ja lukuisten nettikauppojen hyllyt koluttuani, täytin ostoskorini parilla erittäin potentiaalisella yksilöllä. Jospa nyt tärppäisi ;) Häät saatan harmikseni joutua näillä näkymin jättämään väliin, mutta muita talven juhlia on onneksi tiedossa ja mekolle on taatusti käyttöä :)

Kivaa alkanutta viikkoa! Ei anneta harmaan sään lannistaa, eihän :)


6 kommenttia:

 1. Vallan ihana tuo sun uusi takki! Ja kynttilät on aina vaan niin ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen ihan rakastunut tuohon takkiin, ja käyttänytkin sitä jo muutaman kerran vaikka säät ei ehkä ole sitä vielä vaatineetkaan ;)) Kynttilät pelastaa koko edessä olevan pitkän pimeän ajan ♥ :)

   Poista
 2. Ehkäpä hieman outo kysymys, mutta ovatko nuo pöydän ympärillä olevat tuolit kahden istuttavia? Aika siisti idea, perinteisten tuolien sijasta! Ne ovat todella kivan näköiset myös! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Tiia! Hih tuo olisi ihan mainio idea ja siltähän se tosiaan kuvan perusteella näyttää, mutta kyseessä on ihan perinteiset yhden istuttavat tuolit :)

   Poista
 3. Hei kaunis, sinulle on blogissani pieni haaste :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kaunis kiitos, ihanuus! ♥ Toteutan varmasti, tuo on kiva haaste :))

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design