17.10.12

Sarjaton


Iittalan Sarjattomasta puhutaan joka paikassa. Minäkin olen sanan "Sarjaton" moneen kertaan kuullut, mutta kertaakaan en ole asiaan sen tarkemmin perehtynyt. Nyt sen tein ja täytyy todeta, että yllätyin iloisesti :) Värityksestä löytyy todella kauniita sävyjä, kuviointi on hillittyä ja yleisilme sellainen, johon ei varmasti heti kyllästy. Ainakin itselläni astiaston valinta kulminoituu siihen dilemmaan, etten usko jaksavani katsella kaapeissani turhan voimakkaasti väritettyjä tai kuviotuja kippoja ja kuppeja. Tässä astiastossa pidän erityisesti sen tarjoamasta valinnan vapaudesta ja tilaisuudesta käyttää mielikuvitusta ihan uudella tavalla kattauksia miettiessä :)

Täällä kerrotaan valaisevasti tästä perinteisen astiaston rikkovasta ideasta ja siitä, mistä se ajatus oikein lähti. Jos joku on ollut yhtä pihalla kuin minäkin, niin tässä lyhyt tiivistelmä Iittalan sanoin:

"Sarjaton on Iittalan moderni tulkinta suomalaisuudesta ja suomalaisista traditioista. Se on irtiotto vallitsevasta kattausperinteestä: tasapainoinen, symmetrinen ja vähäeleinen valikoima erillisiä astioita, jotka tarjoavat monia mahdollisuuksia luoda yksilöllisiä kokonaisuuksia erilaisiin ruokailuhetkiin."
Astiaston tarkoituksena on olla muodoltaan käytännöllinen ja erilaisia osia eri tavoin yhdistelemällä on mahdollisuus kerätä ihan omansa näköinen kokonaisuus. Tunnelma ja värimaailma muuttuu käden käänteessä tummanpuhuvaksi tai herkän vaaleaksi. Tai vaikka joksikin siltä väliltä. Ihana idea! :)

Ja toinen ihan huippu idea on Kiosked, jonka kanssa Iittala tekee nyt yhteistyötä. Ja mikäs kumma sitten on Kiosked? No se on kotimainen palvelu, joka tekee verkkosisällöstä entistä rikkaampaa. Kuten huomaat, voit nyt laittaa hiiren osoittimen kuvien päälle ja nähdä sitten jokaisen astian tuotetiedot hintoineen päivineen, jakaa kuvan vaikkapa Facebookissa ja halutettassasi siirtyä suoraan ostoksille! Mahottoman kätevää :)

Mitkä ovat sinun ajatuksesi Sarjattomasta? :)

Postaus on osa yhteistyötä, ja osallistun sillä Iittalan ja Kioskedin bloggaajille järjestämään kampanjaan.
Postaus sisältää mainoslinkkejä.

5 kommenttia:

 1. Tuo Sarjaton-sarja on ihana, ihanan selkeä. :)

  Itse tykästyin noihin kulhoihin sekä piirakkavuokiin. Mukit on mielestäni hieman liian massiivisia, ja juomalasit jotenkin liian röpelöiset. :D

  - Tiiu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tosi kaunis sarja :))
   Kulhoista tykkään minäkin, ja lisäksi mukit on mun lemppareita! Itse yhdistäisin todennäköisesti valkoista ja vaaleanpunaista...ehkä myös hitusen tummanruskeaa :)

   Poista
 2. Ompas kauniita! Jotenkin ihanan yksinkertaiset mun makuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Mäkin tykkään muotojen ja kuvioiden simppeliydestä :)) Oikein onnistunut astiasto!

   Poista
 3. Tykkään ihan sikana, sopii varsinkin tällaiselle rennolle kattaajalle ;) Oli kiva nähdä eilen, hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design