15.9.12

Black & white inspiration


Kuvat Sköna Hem.

Musta-valkoisuus on edelleen hyvin vahvasti mielessä sisustuksen suhteen ja olenkin selaillut netissä aika ahkeraan erilaisia inspiraatiokuvia :) Omassa kodissani suunnitelmat ovat edenneet taas astetta pidemmälle ja odottavat vain toteuttamistaan. Osa näistä kaavailuistani tosin on sen verran suuria, ettei niitä aivan heti pysty toteuttamaan, mutta pienin askelin mennään kohti musta-valkoisempaa kotia :) Onko sinun kodissasi menossa jonkinlainen muutosprosessi? :)

10 kommenttia:

 1. Meillä on menossa muutos valkoisempaan, ei tosin mikään radikaali muutos mutta pienillä ihanilla yksityiskohdilla vain :) Jään innolla oottamaan sun muutosta ja kuvia siitä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kodin muutokset on niin kivoja! Ja se suunnittelu on kyllä yksi parhaimmista jutuista :)) Kuvia tulee varmasti kun jotain saan aikaiseksi! ;)

   Poista
 2. Tuo makuuhuonekuva on aivan ihana! Meillä on sisustus kovasti menossa musta/valkoisen suuntaan, mutta enemmän valkoiseen painottuva ehkä kuitenkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään tuon makuuhuonekuvan tunnelmasta! Samoilla linjoilla mennään myös täällä, eli pääpaino edelleen valkoisessa, mutta mustan osuus kasvaa vielä hitusen entisestä ;))

   Poista
 3. Ihanaa inspiraatiota! Olen (taas) muuttamassa, ja pohdinnat ovat käynnissä sisustuksen suhteen. Hetken on aikaa vielä pohtia, muutto on vasta joulukuussa.

  Liityin vihdoin lukijaksi. <3 Ihanaa viikonalkua Taru!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaisia kuvia katselemalla innostuu oman kodin laitosta taas ihan uudella tavalla! :)) Onpa kiva, että liityit ♥ Ihanaa viikkoa myös Sinulle, Anumaaria!

   Poista
 4. Ooo... voisin ottaa jokaikisen huoneen noista!! Ihania! Mustavalkoisuus iskee nyt ja kovaa (vaikka koti onkin sen sävyinen jo), etenkin tuo Smegin jääkaappi on unelma!! =))

  - Tiiu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo!! Smegin jääkaappi on ihanin ♥ Kunpa sellaisen voisi jonain päivänä omistaa... ;))

   Poista
 5. no voi hyvänen aika miten ihana fiilis tossa ihan ekassa kuvassa. Kyllä on mukava mennä kotiin tuollaisen oven taakse!

  Meillä on menossa sisustusprojekti, joka tosin junnaa paikallaan. Makkari ja eteinen ovat täysin kesken vielä. Tosin niin on ruokailutila ja olkkarikin vähän, eli yhtä suurta projektia tässä olis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Ekassa kuvassa on todella lämmin ja kutsuva fiilis :))
   Hih, näistä kodin muutoksista saattaa helposti tulla pienoisia ikuisuusprojekteja ;)))

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design