21.9.12

All Soft vs. Smooth Lock

Vaikka mennyt kesä ei ollutkaan erityisen kuuma, jätti se kuitenkin jälkensä hiuksiin. Olen elvyttänyt kuivahtaneita hiuksiani nyt jonkun aikaa näillä Redkenin All Soft -shamppoolla sekä tehohoidolla. Tuotteista on ehdottomasti ollut apua, mutta nyt purkkien pohjan pilkottaessa pohdiskelen miten kannattaisi jatkaa.Kuva Redken.

Muutamassa blogissa on liputettu samaisen merkin Smooth Lock -tuotesarjan puolesta. Tuotteiden pitäisi olla omiaan juuri pörröisten, kuivien ja vallattomien hiusten hoitoon. Lisää tietoja voit käydä lukemassa täällä. Onko sinulla kokemusta sekä All Soft:sta ja Smooth Lock:sta - kummalla mielestäsi saa parempia tuloksia? :)

2 kommenttia:

 1. Mietin ihan samojen tuotteiden välillä ja kävin sitten Redkenin sivuilla lukemassa palautteita ja tuo Smooth Lock oli saanut aivan surkeita arvioita!! Suurin osa arvostelijoista ei olltu tykännyt. Ostin sitten All Softit, sillä niiden arvostelut oli paljon paremmat... Tuotteet ei kyllä vielä ole tulleet. Kolmas sarja jota mietin oli Redkenin Real Control, joka myös voisi olla hyvä ja oli saanut hyviä arvosteluja, jos kaipaa vaihtelua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä kommentista, Lindsay! Ihana kun olet jaksanut nähdä vaivaa ja perehtyä noihin arvioihin :)) All Soft on kyllä toimiva, joten se mikä ei ole rikki ei kai kannattaisi vaihtaa... ;) Mutta Real Control voisi tosiaan olla hyvä vaihtoehto :))

   Ps. Olipa kiva kun jätit kommentin, niin löysin omaan blogiisi! Olen itse muuttanut Oulusta etelämmäksi vuosi sitten, joten Sinun sivuiltasi on ihana käydä kurkkimassa vanhoja tuttuja maisemia :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design