19.7.12

Vaatteiden säilytys

Pahoittelut jälleen hetkellisestä radiohiljaisuudesta, mutta olen ollut nettiksen elikkäs intterneetin tavoittamattomissa muutaman päivän ajan! Nyt asiat ovat omassa tutussa uomassaan, ja uusia postauksiakin on kertynyt nyt ihan jonoksi asti :)

Aloitetaanpa tällä erään ihastuttavan lukijan toiveella :) Minua siis pyydettiin esittelemään vaatekaappini ja se miten ylipäätään säilytän vaatteeni. Kuten kuvista näkyy, niin varsin perinteiseen tapaan ;) Aamukiireitä helpottaakseni yritän kyllä pitää hyllyt mahdollisimman siistinä ja vaatteet värijärjestyksessä.Paidat olen jaotellut toppeihin ja pitkähihaisiin. Pitkähihaisia on niin vähän, että ne ovat kaikki yhdessä pinossa. Mustat, valkoiset ja värikkäät topit ovat omilla hyllyillään.

Yläpuolella näkyvässä kuvassa vaatteet on lajiteltu seuraavasti: ylimmällä hyllyllä on kaikki rennot housut, verkkarit yms. Keskeltä löytyy farkut ja alimmalta hameet sekä shortsit.

Vaatekomerossa on tangolla kaikki neuletakit sekä muut henkarisäilytystä vaativat vaatekappaleet :)

Sen pituinen se :)
Toivottavasti postauksen toivoja ja te muutkin saitte edes jotakin irti tästä postauksesta!

6 kommenttia:

 1. Ohhoh, onpa sulla hienossa järjestyksessä vaatekaappi. Sopii vain toivoa, että itsellä joskus noin siistissä pinossa vaatteet on. Tuntuu vaan että aina on ihan liian vähän tilaa ja siksi kaikki hyllyt on ihan täyteen tungettu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, vaatekaappi on sellainen, jonka pyrin pitämään aina järjestyksessä :) Mielummin jätän vaatteet tuolille kuin työnnän ne viikkaamatta myttyyn kaappiin ;) Tila on kyllä yksi olennainen asia, mikä vaikuttaa huomattavasti kaapin siisteyteen! Itsekin haaveilen oikein kunnon vaatehuoneesta :))

   Poista
 2. Oih, kyllä nyt on kaapit tiukassa järjestyksessä! Tuollaisesta voin itse vain haaveilla.. :) Varmaan sekin syynä, että mulla on niin vähän kaappitilaa, että pakosti tulee aika täyteen hyllyt. Haaveilen kyllä omasta vaatehuoneesta, ehkäpä joku päivä. :)

  Mukavaa loppuviikkoa, huomenna jo perjantai! :)

  - Kristiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tila vaikuttaa tosi paljon siihen, miten siistinä kaapit pystyy pitämään! Vaatehuone on omissakin haaveissani :)) Sellaisnen, jossa olisi paljon henkaritilaa ja omat hyllyt kengille ja asusteille :)

   Poista
 3. Ihanasti kaikki järjestyksessä! :) Itsekin pyrin järjestämään kaappini säännöllisesti, mutta jotenkin kummallisesti se aina menee sekaisin päivän tai parin jälkeen. :D

  - Tiiu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kyllä mullakin varmaan olisi ellen jättäisi aina vaatteita tuolille odottamaan siksi aikaa, että ehdin viikkaamaan ne siististi kaappiin ;)) Eli välillä saattaa tuoli olla melkoisen kaaoksen alla :D

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design