6.6.12

Wanted: more time and energy

Neuletakki GT - Toppi Lindex - Farkut Pieces

Puuh. Kello on taas melkein sata ja oon ollut kotona vasta pienen hetken. Tai siltä ainakin tuntuu. Illat työpäivän jälkeen katoaa jonnekin taivaan tuuliin ja mitään kunnollista ei kertakaikkiaan saa aikaiseksi. Kahdeksan jälkeen kotiin päästyäni nälkä on siinä pisteessä, etten näe enää kunnolla eteeni, kädet tärisee ja tuntuu, että voisin syödä tyhjäksi jääkaapin, pakastimen ja kuiva-ainekaapin viimeistä murusta myöden. Aika usein tyydyn kuitenkin munakkaaseen ja rahkaan, ja ne napaani vetäistyäni löydän itseni sohvalta oikeastaan koko loppuillan ajan. Mistä se saatte energiaa pitkän työpäivän jälkeen? :)

17 kommenttia:

  1. Oi kuinka ihana kaulakoru! Mistä lienet sen ostanut/saanut?

    Ja edelleen ihailen noita koipiasi. Mä en itse saa millään jalkoihin kaunista muotoa treenin avulla. :/

    Työpäivän jälkeen koitan pitää itseni vauhdissa. Ihan siksi koska teen perustoimistotyötä eli istumista koko päivä. Sitten ylös, ulos ja lenkille ja salille. :) Sinulla ilmeisesti on seisomatyö. Ihan eri juttu jaksaa sen jälkeen olla tosi aktiivinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koru on saatu lahjaksi ja se on Pearls For Girls -merkkinen :) Täällä meilläpäin merkkiä myy ainakin eräs sisustusliike ja olisinkohan Stockallakin noita joskus bongannut..

      Voi sinua... ♥ Kaunis kiitos ihanista sanoistasi! Ei nuo koivet niin kummalliset ole, ja olen varma että omat jalkasikin on oikein hyvän malliset :)) Itse sitä on aina niin kovin kriittinen eikä näe sitä mitä muut näkevät... ;)

      Tietkös, tänään tein just noin! Mulla oli vain 6 tuntinen työpäivä, joten kävin töiden jälkeen kotona vain äkkiä syömässä ja vaihtamassa jumppavetimet päälle ja sitten BodyPump -tunnille. Teki sitten niiiiiiin hyvää, ettei mitään rajaa :)))
      Seisomatyö tosiaan vaatii oman veronsa, mutta liikkuminen tekee joka tapauksessa hyvää kun siinä seisoskellessa jalat tuntuu olevan ihan tukossa pitkän työpäivän jälkeen.. :/

      Poista
  2. Mulla on ihan sama ikävä ongelma :/ Etenkin kun käyn vielä kokopäivätöiden lisäksi avoimen yliopiston kursseja niin päivät ovat 15h mittaisia. Eipä siinä paljon ehdi palautua ja tuntuu ettei elämä ole mitään muuta. Onneksi tämäkin on vain väliaikaista, kai sitä jotenkin jaksaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auts, sulla on hurjan pitkiä päiviä! Väliaikaista tosiaan, mutta pakko kehitellä välillä jotain muutakin kuin vain kotia ja töitä ;)) Kuitenki kesä ja kaikkee :)))

      Poista
  3. Tuo kaulakoru on aivan ihana <3

    Itse teen toimistohommaa palavereilla vauhditettuna, joten töiden jälkeen energiaa saa jot siitäkin, että näin kesällä pääsee ulos. Pääasiallisesti syön töissä välipalan tuntia ennen lähtöä (yleensä joku hedelmä), jotta en ole niin nälkäkiukkuinen pois lähdettyäni. Sen jälkeen vaan pidän itseni liikkeellä, huvitti tai ei, niin lenkille mennään ja sovituista kahvitteluista jne. pidetään kiinni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kaunis kiitos Dahlia ♥ Mäkin kyllä tykkään kovasti tuosta lahjaksi saamastani korusta :))

      Tuo on kyllä totta, että sitä täytyy pitää itsesä liikkeellä heti töiden jälkeen. Muutoin on tosi vaikea enää lähteä mihinkään jos on jo kerran sohvalla hyvän asennon ottanut ;)) Mun pitää siis ehdottomasti muuttaa taktiikkaa! ;)

      Poista
    2. Ehdottomasti heti töiden jälkeen. En mäkään siitä hyvästä puoliröhnäävästä asennosta enää mihinkään lähde :D

      Poista
    3. Olen samoilla linjoilla Dahlian kanssa siitä, että on hyvä syödä pientä välipalaa ennenkuin lähtee töistä. Ei sitten ole kova nälkä kotiin tullessa, vaan voi heti lähteä lenkille tai jumpata ilman pitkää ruoansulattelu- treeni-innonlopahtamistaukoa!

      Poista
    4. Tuo on kyllä harvinaisen totta, ja varmasti tämän toteuttaisinkin, jos se vain olisi mahdollista! Meillä vaan on töissä vimppa kahvitauko pari-kolme tuntia ennen työvuoron päättymistä, joten en valitettavasti pääse tankkailemaan enää sen jälkeen ennen kotiin pääsyä :/ Mutta kyllä tähänkin rytmiin alkaa tottua, ja eilen olinkin salilla melkein heti työpäivän päätyttyä :))

      Poista
  4. Voi murunen, I feel you!! Ei saa itsestä yleensä mitään irti töiden jälkeen, sohva vetää puoleensa, kuin magneetti :/ En voi käsittää miten jaksaisi joku kaunis päivä itseään edes salille raahata! Paljon siis voimia sinne, kai tämä tästä taas kääntyy voiton puolelle <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh, onneksi meitä on muitakin ;)) Tänään lyhykäisen 6 tunnin työpäivän päätteeksi sain kuin sainkin itseni salille asti ja aijjai miten hyvää se tekikään!! Kaunis kiitos tsempeistä ja paljon lisäenergiaa myös sinne suuntaan ♥ :)))

      Poista
  5. Muru, ihanan simppeli asu <3 Itse menen arkisin todella aikaisin nukkumaan ja pyrin töissä syömään terveellisesti / säännöllisesti. Ja kotiin päästyä alkaa perheen kesken arjen askareet, ja lapsella kyllä energia riittää jakaakseen joten yhdessä jaksaa iltaan asti :) Ja ennen kaikkea valo tuo oman osuutensa jaksamisen suhteen! Talvea en kyllä lähde taas miettimään :D Kyllä se siitä, ja onneksi näitä päivä on kaikilla joten ei hätää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kaunis kiitos, kaunokainen ♥ Pitää myöntää, että mun pitäisi ihan todella aikaistaa nukkumaan menoa.. Valvon aivan liian myöhään ja siksi aamulla herääminen/töissä jaksaminen on hiukan hankalaa :/ Ja sitten vielä tämä flunssa. Nyt toivon mukaan alkaa paranemaan, mutta varsin sitkeää mallia on tämä tauti. Sekin varmaan vie osiltaan voimia...

      Aww sellainen pikkuinen saa varmasti jaksamaan ja touhuamaan ihan erilailla ♥ Ja valolla on tosiaan myöskin suuren suuri vaikutus!! Nautitaan nyt eikä mietitä vielä sitä edessä siintävää talvea ;)))

      Poista
  6. Ihana kynsilakka, näyttää juuri sellaiselta, jota olen etsiskellyt. Mikäköhän on merkki ja sävy?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on yksi mun lemppareista, johon tulee palattua aina erisävyisten pinkkien välissä ;) Eli merkki Mavala ja sävy 169 Waikiki Orange :)

      Poista
    2. Kiitos! Tiedätkö, onko tämä joku kausiväri, joka tulee esim. kesäisin? Itse nimittäin käytän paljon juuri Mavalaa, mutta tuota väriä en ole kuitenkaan kaupan hyllyllä bongannut?

      Poista
    3. Hmm, voi että nytpä en osaa tuohon sanoa :/ Mutta kannattaa kysyä kassalla, josko tuota kyseistä sävyä olisi mahdollista saada kauppaan mikäli se tosiaan valikoimissa tällä hetkellä on :) Ja täällä meilläpäin ainakin värivalikoima vaihtelee myymälöittäin; esim. Sokoksessa on jonkun verran eri sävyt kuin vaikkapa Anttilassa :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design