25.6.12

(Too) long time no see













                                                        Toppi, takki ja huivi H&M - Farkut GT - Kengät SthlmDG

Nuo yllä olevat kuvat on olleet odottamassa jonkinmoista tekstiä jatkokseen hetken jos toisenkin. En yhtään tiedä mistä aloittaa ja mitä kirjoittaa. Ja jos jotain kirjoitan, niin onkohan siellä enää ketään lukemassa tätä juttua? Yli viikon kestänyt hiljaisuus blogissa oli siis selvästikin aivan liikaa ;) Jospa nyt kuitenkin kertoisin vähän kuulumisia näin alkajaisiksi - vaikka sitten vain uskollisimmalle blogini lukijalle, äidilleni ♥ :)

Edellinen viikko on täyttynyt pääasiassa pitkistä työpäivistä, kuntoilusta, iltojen viettämisestä ystävien kanssa, juhannuksen suunnittelusta ja lopulta sen viettämisestä :) Vietin tämänkesäisen juhannuksen edellisen vuoden tapaan kaupungissa kotikulmilla. Olimme siskoni kanssa grillailemassa vanhempiemme luona, nautimme kauniista kesäpäivästä ja lopulta siirryimme rantaan jatkamaan iltaa. Juhannusvapaani jäivät kohtalaisen lyhkäisiksi, sillä olin töissä niin perjantaina kuin sunnuntainakin. Töistä huolimatta keskikesän juhlat olivat kohdallani onnistuneet ja pienet, mutta sitäkin merkittävämmät tapahtumat jaksavat pitää hymyn herkässä edelleen :)

Tämä juuri alkanut viikko on jälleen hyvin kiireinen. Viikon ainut vapaapäivä on sekin buukattu täyteen ohjelmaa, mutta varsin mieluista sellaista :) Tulevana lauantaina on tiedossa juhlat, joita odotan niin, että tuskin pysyn pöksyissäni! ;D On tämä kesä vaan kertakaikkisen upeaa aikaa :)

Lopuksi käännyn vielä teidän puoleenne ja toivoisin, että auttaisitte naista mäessä :) Kiire ja vapaa-ajan niukkuus tekevät valitettavasti sen, ettei ideoita uusien postauksien suhteen synny siihen tahtiin kuin toivoisin ja haluaisin. Jos teillä siellä ruudun toisella puolen on siis jotain ajatuksia, toiveita tai ehdotuksia uusista blogiteksteistä, ottaisin niitä kiitollisena ja avosylin vastaan :)

Aurikoista uutta viikkoa! Nähdään taas pian :)

24 kommenttia:

  1. Kyllä täällä postauksia jaksetaan odotella, no worries. Eikä sitä aina voikaan jaksaa säännöllisesti postata, tauko asiasta jos toisestakin tekee vaan hyvää. :)

    Mielestäni postauksesi ovat kivoja, aiheet maanläheisiä ja kuvat hyvälaatuisia. en osaa oikein muuta edes toivoa. Parasta blogissasi on juurikin monipuolisuus ja se, miten herttainen luonteesi tulee postauksista esiin. :)

    Mukavaa viikkoa sinnepäin!!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, Anumaaria <3 :) Ihana että olette täällä odottamassa, vaikka postausten väli joskus vähän venähtäisikin :))

      Voi että, niin kauniita sanoja jälleen kerran Sinulta, että menen aivan sanattomaksi.. Ihana olet!! <3 :)))

      Kiitos Anumaaria, ja aurinkoa uuteen alkaneeseen viikkoosi!

      Poista
  2. Täällä ollaan! Mullakin meinaa noita taukoja tulla mutta eiköhän muillakin oo kesällä muuta tekemistä kuin istua kotona koneen ääressä ;) Tänään kyllä oon itse istunut koko päivän!! No, satoi vettä.. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii niin kivaa, Miss M! :)) Totta, kesällä on pakko nauttia joka ikisestä lämpimästä ja aurinkoisesta hetkestä. Kyllä sitä taas ehtii koko syksyn ja talven istumaan koneen ääressä ;)

      Poista
  3. Välillä pitää juu Taru elää elämää, jotta saa uutta sisältöä postauksiin. Eli tosiaan no worries :)
    Jospa itekin jonain päivänä pääsisin oikeen livepostauksiin omassa blogissani, hah :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin näin, Marjo! :)) Välillä pitää todellakin elää, ja viettää aikaa ilman sitä kameraa ;)

      Poista
  4. Voi ihanuus <3 Ihania kuvia ja mukavan kuuloinen Juhannus ollut teillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Celina murunen, kaunis kiitos ihanista sanoistasi ♥ :)))

      Poista
  5. Kyllä täällä vielä tekstejä odotellaan ja luetaan=) Blogin pitämisestä ei kuitenkaan saa tulla stressaavaa vaan sen pitää olla mielekästä puuhaa. Välillä pikku tauot tekee hyvää. Sisustus jutut kiinostaa itseäni kovasti, kotisi näyttää niin kauniilta kun asukuvista sitä aina kurkin=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joanna, niin mahtavaa, että Sinäkin olet vielä matkassa mukana! ♥ :)) Tuo on erittäin totta - blogin kirjoittaminen pitäisi nimenomaan olla sellaista, jota omasta halusta ja mielellään tekee sillä omalla vapaa-ajalla. Ja kiitos toiveestasi, sisustusjuttuja tulee varmasti lähiaikoina! :)))

      Poista
  6. Noi kengät on niin söpöt! Ja kaikki mansikkaherkut näyttää niin hyviltä, että tässähän tuli kauhee nälkä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo hei, noista kengistä on hetkessä muodostuneet lemppariparikseni! :)) Voisin joku päivä napsia niistä vähän parempia kuvia :) Hihii tietkös, nuo mansikkaiset herkut oli aivan liian hyviä...melkein veivät kielen mennessään! ;))

      Poista
  7. Täällä ollaan! Kesä vaan on vähän tällaista - bloggaajatkin lomailee.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistavaa, Alma! ♥ Kyllä, bloggauksestakin tosiaan tarvii välillä pitää pikkuista lomaa ;))

      Poista
  8. Linjoilla. Blogisi kertoo normaalista arjesta, joten jatka samaan malliin. Kotisi on kaunis, jotain bloggaus ideoita sieltä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa, että linjat on edelleen kunnossa sinne suuntaan! :)) Te lukijat kun olette ehdottomasti tämän homman suola :) Kaunis kiitos sanoistasi ♥ Kotijuttuja tulee varmasti tällä viikolla! :))

      Poista
  9. No olen kyllä meinannut tuskastua, että missä luuraat!

    Käy välillä kurkkaamassa mun kiemuroita. ;)

    -S (anonymiteetti täytyy tästä lähin säilyttää, huomannet miksi)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä ollaan!! :)))
      Ihan hetken kesti ennen kuin sain pitkät piuhat kohdilleen ja yhdistettyä oikein ;) Ihan parasta, että kirjoitat kiemuroistasi ♥ Kuten jo kerroinkin, olen aivan ehdoton ykkösfanisi :) *halaus*

      Poista
  10. Kyllä täälläkin jaksetaan odotella uusia lukemisia, ei hätää. :))

    Mukavasti näyttää juhannus sujuneen, mekin vietettiin ihan kaupungissa tällä kertaa jussia, oli muutes aika autiona tuo pääkaupunkimme... :o :D

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Tiiu ♥ Juhannus sujui tosiaan mukavasti :)) Hihii voin uskoa, että Helsingissä on melkoisen tyhjää juhannuksen aikaan.. ;)))

      Poista
  11. No ihana, että käyt välillä kirjoittelemassa, mutta totuuden nimissä kesällä on kyllä niin paljon muutakin tekemistä, kuin istua koneen ääressä! Joten äläpä huoli <3 Mulla on ainakin toi postaustahti jotain 2 kertaa viikossa tällä hetkellä enkä yhtään aio siitä huolestua ;) Kamalaa, jos kesä menis ohi ja tajuais, että on kökkinyt sisällä kokoaika! Halitus murunen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cherry muru ♥ Ja kyllä, vähän on näin kesällä muutakin tekemistä ;)) Pari kertaa viikossa on varmasti ihan passeli tahti nyt, sillä pakkohan tästä liian lyhyestä vuodenajasta on nauttia täysin siemauksin! :))

      Poista
  12. Täällä ollaan, hyvää voi vähän odottaakin. Sun tekstit ovat aina niin hyväntuulisia ja kuvista on kiva bongailla vanhan kotikaupungin kulmia. Aurinkoisia kesäpäiviä sinne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiii Emilian ♥ Mitä ihania sanoja, kiitos!! Ja oi, sinäkin olet täältä kotoisin, kivaa! :)) Oikein ihania ja auringonpaisteisia päiviä Sinullekin :)))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design