6.6.12

S.O.U.L

Selailin sunnuntaina vanhempieni luona Vepsäläisen kuvastoa ja sivujen käänteleminen pysähtyi kuin seinään kertakaikkisen kauniin S.O.U.L -malliston kohdalla. S.O.U.L on peräisin ruotsista (miten yllättävää ;)) ja se on kierrätyspuuta, lämpimiä sävyjä sekä erilaisia materiaaleja sekoitteleva lifestyle -sisustusbrändi. Merkillä on viisi erilasta  tyyliä, joista neljä ensimmäistä löytyy Vepsäläisen valikoimista. Lainasin tyylejä kuvailevat tekstit Vepsäläisen sivuilta, jotta saatte paremman kuvan kustakin :)Lodge
"Lodge–tyyli on tunnelmallinen ja rustiikkinen. Huonekalut ovat massiivisia ja rosoisia, jotka tuovat maalaiselämän charmia kotiisi."


Nordic
"Vaaleat huonekalut vievät ajatukset saaristoon, jossa meri liplattaa ja vieno kesätuuli puhaltaa. Raikkaat puuvilla- ja pellavakankaat ruutuineen ja raitoineen sopivat täydellisesti kokonaisuuteen."

Provence
"Kauniit kuvioinnit pöytien kansissa, tilavat vitriinit ja hienostunut tunnelma ovat Provence-valikoiman tunnusmerkkejä."

Colonial
"Colonial-valikoiman tummat, majesteettiset huonekalut tuovat häivähdyksen mennyttä ja mystistä aikaa kotiisi. Musta kirjahylly tikkaineen tuo mieleen hienon arvokkaan kirjastohuoneen, jonne voi piiloutua ympäröivältä maailmalta."

Kuvat S.O.U.L

Moderne
Nykyaikainen valikoima virtaviivaisia ja moderneja huonekaluja. (Oma käännös S.O.U.L:n sivuilta)

No, mitäs sanotte? Nousiko joku tyyleistä välittömästi omaksi lemppariksenne ja kelpuuttaisitteko jotakin osasia omaan kotiine? :)

6 kommenttia:

 1. Kyllä noissa kaikissa on jotain, mitä voisin poimia. Ehkä kuitenkin uuteen sisustukseemme eniten sopivia juttuja löytyisi Modernesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun suosikki on kanssa tuo Moderne, mutta oikein mielelläni nappaisin esimerkiksi ekasta kuvasta tuon kivan korituolin :))

   Poista
 2. Moderne on aivan ihana - itsekin suunnitellen pastellisävyjen lisäämistä valkoharmaaseen sisustukseemme!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, harmaan kanssa sopiikin tosi hienosti just tuollaiset hennot ja pehmeät pastellit :))

   Poista
 3. Kaikista löytyi jotain, mutta erityisesti Moderne iski raikkaudellaan ja iloisuudellaan. :)) Kaksi ylintä, Lodge ja Nordic, sopisivat hyvin mökille, ja Provencen ja Colonialin ruokapöydät ovat hienoja ja jälkimmäisen tuolit voisin kotiuttaa samantien. ;)

  - Tiiu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kaikissa on omat ihanat juttunsa ja eri tyylejä yhdistelemällä saisi varmasti parhaiten sen omaa silmää miellyttävän kokonaisuuden :))

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design