20.3.12

Pari sisustusjuttua




Ennen sairastumistani kerroin hankkineeni pari uutta juttua kotini sisustukseen. Tällaisia ne hankinnat siispä olivat: kauan haikailemani valkoinen puutarjotin löytyi edullisesti Sinooperista sekä kaksi lasissa olevaa kynttilää Anttilasta. Tarjottimen sisältö vaatinee vielä pientä hienosäätöä, mutta sitä pähkäilen sitten myöhemmin :) Vai olisiko teillä kivoja ideoita tarjottimen varalle? :)

12 kommenttia:

  1. Kaunis!! Mulla on ollut valkoinen tarjotin myös ostoslistalla jonkin aikaa. Eilen katselin Hemtexissä, mutta siinä olikin jalat ja se maksoi ihan liikaa. Sinooperiin siis :) Tuo on kiva juttu pöydällä kun siihen voi mielensä mukaan vaihdella juttuja ja käyttää sit ihan niinkun tarjottimenakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Cherry, kipinkapin Sinooperiin! Siellä oli vaikka mitä muutakin ihanaa juttua, mutta tää nyt pisti ekana silmään :)) Ja alle kympillä irtosi! Tarjotin on kyllä ihan mahtava, ja sitä saa tosiaan muunneltua aika paljon mielensä mukaan :)

      Poista
  2. Oi kun nättejä! Itselläni on nuo samat kynttilät Anttilasta, niistä jää kivat tuikkukupit isoille tuikuille sitten kun palavat loppuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kynttilät on kyllä ihanat! :) Ja tuo paksu lasikippo pitää ehdottomasti säästää, ja käyttää esim. juuri tuolla sun mainitsemallasi tavalla :)))

      Poista
  3. Voi ei, jouduin jättämään tuollaisen samanlaisen tummasta puusta olevan tarjottimen Brysseliin ja kyllä harmittaa! Niin hyvä "malli", käytännöllinen ja kaunis. Minulla se oli tosin keittiössä/ruokailutilassa, joten tarjottimelta löytyi yleensä suolaa, pippuria ja öljyä. :)

    Tuo asetelma on mielestäni tosi kiva, eihän tarjotin oikeastaan muuta tarvitsekaan kuin kynttilöitä ja kukkia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, mahtoi kyllä harmittaa! :/ Toivottavasti löydät jostain uuden ja ehkäpä vielä entistä paremman :)))

      Kynttilät ja kukat on kyllä turvallinen asetelma :)) Pitänee silti kurkkia netistä jotain vinkkejä, jos tuo alkaa jossain kohtaa kyllästyttämään ;)

      Poista
  4. Onpas tosi tyylikäs tuo tarjotin! :) Kiva kun olet taas palannut blogimaailmaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarjotin on tosiaan aika kiva - etenkin edulliseen hintaansa verrattuna! :))
      Voi kiitos ihanuus ♥ Kiva olla taas täällä :)))

      Poista
  5. Hmm... Laittaisin tuolle kauniille tarjottimelle ehkä huurretun valkoisen mariskoolin, tietysti täynnä omia lempparikarkkeja tms.! Ihana aurinkoinen päivä ja jännittävä työhaastattelu takana, kevättä kohti mennään:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi tuo kuulostaa todella hyvältä!! :) Itselläni ei (vielä) Mariskoolia ole, mutta olen sellaista jo kauan himoinnut - valkoisena tai kirkkaana :) Kiitos hurjan paljon mahtavasta ideasta :)))
      Toivottavasti työhaastattelusi meni hienosti (ja tietysti se meni!) ja saat haluamasi paikan :) Kevättä kohden tosiaan ♥ :)

      Poista
    2. Sain paikan! :D Mielenkiintoiset juuri oman alan, rikosoikeuden, työt odottavat. Kyseessä on harjoittelupaikka, aivan napakymppi:)
      Olepa hyvä ideasta, täältä löytyy sekä huurteinen valkoinen että kirkas mariskooli, ja myös turkoosi, mutta sehän on jo aivan liian värikäs mun makuuni;) Tuo tarjotin kyllä kiinnostaisi, se on nätti!
      Ihanaa viikonloppua, kevät on täällä!!

      Poista
    3. Eikä, vitsi miten hienoa!!! Ihan mielettömän mahtavaa, että pääset itsellesi justiinsa täydellisesti sopivaan paikkaan :) ONNEA! :))
      Se huurteinen Mariskooli on kyllä tosi nätti, ja kirkas on tietty helppo sijoittaa sisustuksen muista väreistä piittaamatta :)
      Kevät totta tosiaan on täällä, niin ihanaa!! ♥

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design