22.2.12

Laskiaislätyt

Eilisen laskiaistiistain kunniaksi en herkutellut perinteisellä pullalla, vaan paistaa pläjäytin kunnon lätyt :) Näissä yhden hengen lettukesteissä lätyt tarjoiltiin sokerin ja mansikkasurvoksen kera. Tätä vaatimatonta, mutta kovin maukasta herkkua tulee muuten tehtyä ihan liian harvoin. Ja onpa lätyt vielä niin helppoja ja edullisia valmistaakin! Herkuttelitteko te laskiaispullalla tai jollakin muulla makealla? :)

10 kommenttia:

 1. Tämä ei nyt liity tähän postaukseen, vaan lähinnä nellyn mekkoihin ja kokomietintään :D Oletko siis miten pitkä? Harkitsen xs:n ja s:n välillä, enkä tiedä kumman tilaisin! Onko xs tosi napakka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih ei haittaa, aina saa kysyä vaikka ei liitykään aiheeseen :D
   Elikkäs olen noin 160 cm pitkä. XS oli ainakin mulle tosi napakka, sellainen ettei tartte pelätä, että tippuu päältä ;) Ei kuitenkaan purista eikä ahdista :))

   Poista
 2. Oi että, lätyt on niin hyviä! Pakko pian tehdä itsekin, kun tosiaan niin halpojakin. :) Tämä laskiainen meni kyllä ilman yhden ainuttakaan laskiaispullaa! Jotenkin sitä aina unohti ostaa kaupasta. Ehkä sekin, että on koittanut olla herkuttelematta, on vaikuttanut asiaan. ;)

  - Kristiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, halpaa ja hyvää! ;))
   Mä kävelin sujuvasti kaikkien laskiaispullamyyjien ja -hyllyjen ohi - jotenkaan ei nyt uponnut nuo herkut tällä kertaa. Ens vuonna sitten taas! :D

   Poista
 3. Oi nam, lättyjä! =)) Me tehtiin lättyjä sunnuntaina, ja eilen syötiin ihan normaalit laskiaispullat. :)) Ja ystävänpäivänä tuo miekkonen kantoi kotiin Arnoldsin minidonitseja, pinkillä kuorrutuksella tietty. ;)

  Kyllä nyt on makeaa syöty ihan riittävästi (=liikaa) taas, ehkä pääsiäisenä seuraavan kerran. :D

  - Tiiu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Namia nimenomaan ;)) Oijoi, suahan on hemmoteltu oikein kunnolla ♥ Ihanaa! Mutta hei, välillä kuuluukin herkutella, ihan reippaasti ja hyvällä omallatunnolla :)

   Poista
 4. Yum! Enpäs oo pitkään aikaan saanut tai tehnyt lettuja! Sunnuntaina väsäsin itse laskiaispullia mantelimassalla ja niillä herkuttelin vielä eilenkin :)

  Mutta ihan totta, lettuja tulee tehtyä ihan liian harvoin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, itse tehtyjä laskiaispullia!! Sellaiset maistuu ihan varmana :))
   Nyt sitten vaan lettukestit sinnekin pystyyn ;)

   Poista
 5. Tein kanssa (karppi)lättyjä :D Ei pullat napannu tällä kertaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai karppilättyjä... Hmm niitä vois kyllä testata ihan vain mielenkiinnosta, koska täydelliseen karppaamiseen musta ja mun selkärangasta ei vain ole ;))

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design