27.1.12

Sininen


Huivi H&M - Paita Zara

Tämä huivi hurmasi minut raikkaudellaan, vaikka en mikään uskollisin sinisen ystävä olekaan. Tässä sävy oli kuitenkin niin onnistunut, etten voinut olla lisäämättä tätä kieltämättä jo suhteellisen kattavaan huivivalikoimaani :) Sinistä huivia en kuitenkaan vielä omistanut, joten ostoshan oli perusteltu ;) Onko sininen teidän lemppariväri? :)

16 kommenttia:

  1. Minulle tuo sininen ei kyllä passaisi, mutta sinun päällä näyttää hyvältä :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Tiia :) Mä en itse asiassa edes huomannut ajatella huivia ostaessani sopiiko tämä väri mulle lainkaan :D Noh, toivotaan ettei ainakaan kovin sodi vastaan, kun oon jo niin tykästynyt tuohon väriin ;)

      Poista
  2. Onpa ihanan sininen. =O* Tykkään sinisestä, mutta riippuu ihan säsvystä, esim. tummansininen on aivan ihana. Vaatteissa siis. Sisustuksessa tykkään keväällä varsinkin kesällä laittaa raikkaan sinistä sinne tänne. :) Ihanaa viikonloppua ihanainen. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä totta, että sinisen sävyjä on todella monia, mutta vain tietyt sävyt miellyttää :) Sisustuksessa sinisellä saa juurikin raikkautta aikaiseksi, ja mielellään siitä tekisi jonkun kiva merihenkisenkin sisustuksen raitoineen päivineen :)
      Kiitos, viikonloppu oli kyllä ihana ♥ Toivottavasti Sinullakin!! :)

      Poista
  3. Tykkään sinisestä sisustuksessa, mutten osaa pukeutua siihen. Tuo sininen on kyllä upea ja sopii Sinulle erittäin hyvin! =)

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja asiasta sohvatyynyyn, mistä nuo ihanat päälliset on hankittu? ;)

      - Tiiu

      Poista
    2. Kiitos ihana Tiiu ♥ Sisustuksessa sinistä varmaan onkin helpompi käyttää ;)
      Sohvalla olevat tyynynpäälliset on kaikki Pentikistä :) Vekattuja löytyy edelleen, mutta kuviollinen oli viime joulun valikoimaa.

      Poista
    3. Kiitos vastauksestasi, pitääpä käydä Pentikin valikoimaa katselemassa. =)

      - Tiiu

      Poista
  4. Onpa ihana sävy, onko huivi mitä materiaalia? Voisi käydä jopa kurkkimassa, jos niitä olisi täällä päin Suomea vielä myytävänä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi itku, ehdin jo leikkaamaan tästä ne tuotetiedot pois :/ Materiaali on kyllä ihanan pehmoisen tuntuista ja hitusen läpikuultavaa :) Käyhän ihmeessä katsomassa jos tosiaan löytyisi sieltäpäin, tää on ihana huivi! :))

      Poista
  5. Mä tykkään sinisestä, sopii ainakin sinisiin silmiin :) Ihanaa kun kauppoihin on alkanut tulla jo kevätvärejä!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoppas muuta - kaikki kirkkaat värit piristää kummasti ja on varma lupaus keväästä :)))

      Poista
  6. Aivan ihana tuo valkoinen tyyny, oletko mistä hankkinut? :) Sopisi meidän kotiin kuin nakutettu! Ihanaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkoinen vekattu tyynynpäällinen on Pentikistä :) Tuo on kyllä kaikesa yksinkertaisuudessaa tosi nätti, ja niitä pitäisi kyllä löytyä edelleen kaupan valikoimista :)) Kivaa alkanutta viikkoa Sinulle!

      Poista
  7. Täydellinen taivaansininen väri! Olen alkanut tykästymään siniseen väriin yhä enemmän ja enemmän....:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on tosiaan aikas onnistunut sävy!! Hih sama täällä, sininen on kummasti alkanut vetää puoleensa vaikka ei tavallisesti lemppareihin kuulukaan :)))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design