22.1.12

Kotona taasTerveisiä laivalta! Matka sujui kaiken kaikkiaan suunnitelmien ja tavoitteiden mukaisesti: hauskaa oli ja täydellinen irtiotto arjesta tuli suoritettua :) En muista ihan hetkeen nauraneeni niin makeasti, mitä tuolla reissulla tuli naurettua - kiitos tästä ihanille matkaseuralaisilleni :) Onneksi tänään sai nukkua myöhään ja kerätä voimia tulevaa viikkoa varten!
Ps. Keksittäiskö ensi viikoksi joku kiva postausaihe? :) Tekisi mieli tehdä joku vähän erilaisempi juttu, ja oma ideapankki on nyt miinuksen puolella. Jos jollakin on jokin hyvä idea, niin olisi hirmu kiva, jos kertoisit sen vaikka tässä kommenttiboksissa :) Mukavaa sunnuntaita!

13 kommenttia:

 1. Nam, tuo Sparkly on hyvää :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en itse asiassa ole tainnut maistaakaan tuota! Tämä tölkki kuului toiselle tytölle ;)

   Poista
 2. Hyvä, että oli mukava reissu. :) Postaustoiveena esittäisin toiveen lempijuhlamekoista, tai yleisesti vaatteistasi, ja kengät ja laukut olis kans kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reissu oli tosiaan mukava, ja nyt tekisikin mieli suunnitella uutta retkeä! Ei välttämättä risteilyä, mutta jonkinlaista maisemanvaihtoa :)
   Hei tuossahan oli monta hyvää ideaa! Kiitos niistä :) Lupaan laittaa ainakin yhden niistä toteutukseen tämän viikon aikana! :)

   Poista
 3. Hienoa, että risteilyllä oli mukavaa, irtiotot arjesta on aina parhaita hyvien ystävien kanssa. =) Ostitko taxfreestä jotakin? :)

  - Tiiu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta!! Irtiottoja tulisi tehdä sopivin väliajoin, niin jaksaa taas paremmin arjen tasaisuutta ;)
   Tällä kertaa en ostanut kuin tuliaisiksi kuohuviiniä. Diorin Lip Maximizer houkutteli, mutta jäi kuitenkin hankkimatta.. Nyt vähän harmittaa :P

   Poista
 4. Sisustusaiheiset postaukset olisivat todella kivoja! =) -M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! :) Nyt on kyllä sellainen sisustuskärpänen pörräämässä täällä osoitteessa, että voin ehdottomasti luvata tästäkin aiheesta juttua! ;)

   Poista
 5. Onko tuo Sparkly hyvää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi kun ei ole tullut itse maistettua! Pitänee hankkia vaikka viikonlopuksi tuollainen ja testata :) Tämän kuvan tölkki kun kuului ystävälleni ;)

   Poista
 6. Blanck on parempaa kuin tuo fraise johon on lykätty mansikkamehutiivistettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis Blanc ilman koota!

   Poista
  2. Ja vielä pikku mainos että myydään myös 5,5% pullossa. Tulee vähän enemmän kuoharifiilis pullon kun tölkin kanssa.

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design