26.1.12

Hame x 2


 Paita Zara - Hameet Ellos

Kun kohdalle osuu vaatekappale, jota on jo pidemmän aikaa etsinyt, ei mitenkään voi tyytyä vain yhteen väriin. (Eihän?) Näinhän tässä kävi tälläkin kertaa, kun bongasin Elloksen sivuilla tämän hameihanuuden :) Kaiken hyvän lisäksi hame oli vielä alennuksessakin! Likey vai no likey? :)



Postaus sisältää mainoslinkin.

16 kommenttia:

  1. Aivan ihania molemmat! Mulle käy nykyään useinkin niin, että pitää ostaa hyväksi havaittu juttu useassa värissä....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen ite kyllä huomannut saman - jos joku juttu on oikeesti hyvä, niin parempi ottaa sitä kertaheitolla eri väreissä :) Sitten ei myöskään tuu kulutettua niin loppuun sitä yhtä ainokaista kappaletta ;)))

      Poista
  2. Heippa!
    Tämän postauksen innoittamana päätin tilata saman hameen mustana itselleni :) Saako kysyä, että mitä kokoa nuo hameesi ovat? Veikkaisin, että ollaan aika saman kokoisia ja tilasin koot 34 ja 36 molemmat kokeiluun. Toivottavasti ei mennyt pahasti pieleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva juttu, uskon että tulet pitämään ostoksestasi!! :) Nämä mun hamoset on kokoa 34, ja ne on vyötäröstä ihan hitusen reilut. Ei kuitenkaan ollenkaan pahasti eikä ainakaan mua häiritsevästi. Jos siis olet mun kokoa, niin 34 on varmasti parempi valinta! :)

      Poista
  3. No kiitos vaan! Mulla on vielä edellinenkin Elloksen paketti hakematta ja nyt piti laittaa uutta tulemaan.... ;)) IHANA!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihihiii ♥ ;))) Mä tiedän, tää on ihan kamalaa kun tämmösiä meen tänne laittaa mutku mun oli pakko!! Ja kyllä, hameet on ihanat - tykkäät ihan varmasti :))

      Poista
  4. Mahtava tuo hame ja ihanasti passaa sulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanista sanoistasi, Tiia :))) Hameet on tosiaan aikas kivat :)

      Poista
  5. Ihanat!! Voi voi, pitääpä pistää nyt itsellekin harkintaan mahdollinen tilaus Ellokselle.. Olen nimittäin jo pidemmän aikaa etsinyt hametta tai mekkoa, jossa olis jotain röyhelöä tms. ja nyt näyttää kyllä jo tosi hyvältä! :) Ja hei, onko tuossa vetoketjua vai joku joustava vyötärö?

    - Kristiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! :))) Röyhelöistä hametta oon mäkin kaivannut, ja tämä on kyllä just sellainen ku pitääkin - joten tilaahan ihmeessä!! Tässä hameessa on vetoketju takana ja vyötärö on joustamatonta materiaalia :)

      Poista
  6. Noi kummatkin näyttää tosi hyvältä sun päällä! :) Vaaleenpunanen ehkä pikkuuuusen enemmän.

    ♥ Donna / http://andrevei.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kaunis kiitos!! :))) Olipas kiva aloittaa päivä näin kivan kommentin lukemisella ;) Kiitos siitä, ja mitä ihaninta alkavaa viikonloppua Sinulle!!

      Poista
  7. Ihana! =) Nyt täytyy laittaa tilausta Ellokselle, nimittäin toi musta on kyllä jotain niin ihanaa että! ;)

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo!! Musta varmasti onkin monikäyttöisempi :) Ja eilisen perusteella oikein toimiva hame, tykkään! Nyt vielä odottelen tilaisuutta päästä käyttämään tuota persikkaista versiota ;))

      Poista
  8. Oi, tuohan nuohan ovat aivan ihanat hamoset! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hameet oli kyllä aikamoinen löytö! Oikein odotan lämpimiä kesäiltoja, kun näiden kanssa saa liidellä menemään ilman michelinukkomaisia toppavuorauksia! ;)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design