17.12.11

Kranssi ja hyasintti osa 2Iskin pari päivää sitten silmäni Sokoksen näyteikkunassa riippuneeseen höyhenkranssiin. Kun tuo ei enää jättänyt mieltäni rauhaan, oli se haittava pois. Ja nimenomaan sieltä näyteikkunasta, koska tämä hankkimani ihanuus oli kaupan viimeinen kappale :) Ja sitten äh, uusin hyasinttiostos meni taas pieleen! Näissä ei tällä kertaa lukenut mitään, joten sokkona mentiin ja näin siinä sitten kävi. Eihän tämä silti niin suuri vahinko ollut - ihan nättejähän nuo vaaleanpunaisetkin on :) Jostain syystä niihin tulee ainakin kauniimpi kukinto kuin valkoisiin. Mistä lie sekin johtuu...

5 kommenttia:

 1. Tosi ihana tuo Pentikin hevonen :)

  VastaaPoista
 2. Hyasintin tulevan kukinnon värin voi ennustaa "sipulin" väristä, valkoisesta sipulista tulee valkoinen kukinto!:) Näin mulle kerrottiin Stockalla, ja onnistuin kuin onnistuinkin saamaan valkoisen hyasintin:)

  VastaaPoista
 3. Nuo höyhenkranssit on ihania..itselläkin ollut mielessä ostaa sellainen:)

  VastaaPoista
 4. Ootko töissä Pentikillä?

  VastaaPoista
 5. Tiia: Se on kyllä ihana :) Oli pakko ottaa se pitkästä aikaa esille, kun siinäkin on osittain jotain joulun tuntua :)

  lili: Eikä, vitsi miten hyvä vinkki!! Kaunis kiitos tästä :) Nyt tuo hyasinttien valinta käykin huomattavasti helpommin!

  nitta: Niin mustakin :) Ne on joteskin ihanan herkkiä ja menee kyllä muulloinkin kun vaan jouluna/talvella :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design