22.12.11

AamuKun tarpeeksi pitkään on ollut ihan mustaa, ja kaikki taivaalta tippunut sade on tullut vetenä, tuntuu tämä aamuinen puiden hentoinen valkoisuus tavallista hienommalta :) Voi kunpa jouluaattona olisi edes tällaista eikä aivan pikimustaa!

Tarmokasta torstaita!! :)
Pssst...kaksi yötä jouluun ja vielä yksi joululahja hankkimatta! ;)

6 kommenttia:

 1. Meilläkin tuli lunta toissayönä ja ainakin vielä se on maassa, toivottavasti pysyy edes aaton yli vielä. =) Itse kävin tänään ostamassa viimeisetkin lahjat! =)Nyt enää paketointi ja korttien teko ja kaikki on valmista. ;)

  - Tiiu

  VastaaPoista
 2. Täällä on ihan mustaa. Todella masentavaa. Joulufiilis on edelleen jossain aivan muualla kuin täällä. Toivotaan, että se vielä tulee sieltä :)

  VastaaPoista
 3. Silja: Kiitos! Sitä kyllä tarvittiin, mutta nyt saa huokaista ja rauhoittua Jouluun :) Ihanaa Joulua koko teidän perheelle &hearts

  Tiiu: Onkohan teillä pysynyt lumi maassa? Täällä kaikki katosi aivan yhtä nopeasti kuin oli tullutkin :/ Vesisade ja plussakelit vei kaiken valkoisen mennessään.. Siitä huolimatta oikein hyvää Joulua Sinulle, Tiiu!! :)

  iii: Mustaa on nyt täälläkin :/ Joulufiilis on kyllä karttanut minuakin, mutta jospa se jostain löytyisi viimeistään huomenna ;) Hyvää Joulua, iii! :)

  VastaaPoista
 4. Tunnelmallista joulua sinullekin ihanainen raksukainen <3
  Mustaa on, mutta olen ihan varma, että se joulumieli tulee lopulta kaikesta muustakin, kuin lumesta. Siitä, että on läheisiä ympärillä, musiikista, ruuasta, kuusesta, koristeista, lahjoista, lomasta.. yms. :)
  Nauti ja ota rennosti <3 <3
  ps. minä istun täällä tonttulakki päässä ;)

  VastaaPoista
 5. Meillä satoi vielä yöllä lunta ja sitä oli n. 5 cm, mutta auringon noustessa meni plussan puolelle ja kaikki lumi on kadonnut jo. :( Mutta kyllä se joulufiilis on tallella silti, perheen seura, koristeltu kuusi ja lahjat kyllä pitävät fiilistä yllä! =)

  Ihanaa Joulua sinulle, Taru!

  - Tiiu

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design