29.11.11

Lexington dreamingKuvat Stockmann
Värimaailma räjäyttää jälleen tajunnan, mutta voi pojat miten ihania nämä Lexingtonin tuotteet onkaan! :) Kävin kurkkimassa Stockmannin  verkkokaupan Lexington -valikoimaa, ja ilokseni totesin sen olevan varsin laaja. Jos olen oikein kiltisti, saatan klikkailla itselleni jotain pientä jouluksi kotiin... ;)

Postaus sisältää mainoslinkin.

4 kommenttia:

 1. Nää on kyllä todellisia tajunnanräjäyttäjiä, rakastan tota raikasta raitakuosia!:) Meille on kotiutettu jo patakinnas ja patalappuja, ja noista pyyhkeistä haaveilen, ehkä joulupukki kuulisi mun haaveet?;)

  VastaaPoista
 2. Monta ihanaa juttua! Nuo tyynyliinat ostan kyllä.. ja pyjamahousut olis ihanat, mutta taidan olla liian pitkä niihin, ehkäpä uuden kodin keittiö voisi kaivata noita patalappuja ja kintaita ;)

  VastaaPoista
 3. Ei tämmösiä kuvia saa tänne laittaa!! ;) Yhyy...

  VastaaPoista
 4. lili: Sama!! En tiedä mikä tuossa yksinkertaisen kauniissa kuosissa niin vetää puoleensa :) Patakinnas ja -lappu taitaa olla minunkin hankintalistalla kärkipaikoilla.. Toivotaan, että pukki on kuulolla ;)

  Cherry: Liian ihania juttuja!! Voin vain kuvitella, miten kauniita unia noiden tyynyliinojen avulla saisikaan <3 ;) Voi vitsi, uutta kotia on niin kivaa päästä laittamaan ja valita sinne kaikkea äärimmäisen ihanaa :)))

  Micaela: Ei saiskaan. Itsensä kiusaamistahan tämä tällanen on ;)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design