30.11.11

Jotain uutta, jotain vanhaa




Neuletakki GT - Paita H&M - Farkkuleggingsit GT - Huivi Pieces

Uutta on neuletakki ja farkkuleggarit. Farkut on nimeltään Perfect Jeans, ja siltä ne tottavieköön tuntuukin! Supermukavat, joustavat ja tarpeeksi tummat olematta kuitenkaan mustat :)
Tämä alkuviikko on mennyt ihan hujauksessa! Tuntuu, että jonkun päivän on ollut pakko mennä salakavalasti ohi mulle mitään sanomatta, koska ei tunnu yhtään keskiviikolta. Koitan nyt hypätä vauhdista tämän hurjaa vauhtia etenevän viikon kyytiin ja saada jotain järkevääkin aikaiseksi. Huomenna viimeistään pitäisi olla levy kutosella, sillä tämä tyttö menee ihan oikeisiin töihin! Vähän jänskättää vaikka kyseessä onkin paikka, jossa olen ollut aikaisemminkin töissä parin vuoden ajan. Taukoa on ollut kuitenkin jonkun aikaa, joten menee varmaan muutama työvuoro totutellessa vanhoihin rutiineihin :) Sellaista siis huomenna, mutta nyt nenänpää kohti koulua. Hilirimpsis ja hauskaa keskiviikon jatkoa!! :)

11 kommenttia:

  1. Heii! Tuo on juurikin se neuletakki, mitä tarkoitin! :) Mulla siis tuosta se pitempi versio. Hauskaa, että miellytti molempia! :)

    - Kristiina

    VastaaPoista
  2. Hei!! Löysin blogisi viime viikolla ja täytyy myöntää, että olen täysin ihastunut tyyliisi! Niin vaatteet kuin sisustus on juuri sellaista tyyliä mistä itse pidän :) Nytkin täytyy mennä heti katsastamaan GT:n sivut! Kiitokset piristävästä ja inspiroivasta blogistasi! :)

    -Erika

    VastaaPoista
  3. Kristiina: Jess, loistavaa!! Se pidempikin oli tosi nätti, mutta päädyin nyt tähän kun mulla niitä pitkiä versioita on jo muutamia :) Musta on tosi hienoa, että lukijoissa on näin saman maun omaavia ihania naisia :)))

    Erika: Heippa ja ihan mahtavaa, että olet blogiini löytänyt!! Olet erittäin sydämellisesti tervetullut :))) Ja voi että, kaunis kiitos todella ihastuttavista sanoistasi! Tulipa ihan sikahyvä mieli niistä :) Kivaa keskiviikkoiltaa Sinulle!

    VastaaPoista
  4. onpas toi neuletakki jotenkin tosi kivan värinen! :)

    VastaaPoista
  5. Ihana neule. =) Mitä materiaalia mahtaa olla, jos saan kysyä? :)

    - Tiiu

    Ps. Love those nails! ;)

    VastaaPoista
  6. essi: Se on!! Just tuollainen kiva murrettu ruskea, tykkään tosi paljon! :) Ja mitään tällaista mulla ei entuudestaan ollutkaan, joten oli kyllä oikein mieluinen hankinta :)))

    Tiiu: Totta kai saat kysyä ♥ :) Tässä neuletakissa on 80% viskoosia ja 20% polyamidia. Tosi miellyttävän tuntunen materiaali: pehmoinen ja lämpöinen :)

    VastaaPoista
  7. Ja Tiiu: Punaiset kynnet on aina kiva piristys! ;)

    VastaaPoista
  8. Hei, mäkin haluun tollaset farkkuleggarit :) Just näin tässä tänään kuvan itsestäni PITKILLÄ HIUKSILLA kuusi vuotta sitten ja mulla tuli niin kova hiustenkasvatuskuume, että! Joten, samassa veneessä ollaan!
    Miten meni pitkästä aikaa työpäivä?? Voi että me kaivataan sua tuolla, kävin myös sellossa katsomassa vanhaa työpaikkaa eilen, siellä oli myymälässä aivan sotkuista, hih ;) Terkkuja Espoosta, huomenna on mun ekat pikkujoulubileet vanhojen kavereiden kanssa! Oot mielessä, ihanaa viikonloppua ihana Taru <3 -M

    VastaaPoista
  9. Minskiläinen: Sun pitää ehdottomasti hankkii nää byysat!! Ihan ykköset ;) Voi video, mun pitäis saada nähdä susta sellanen kuva, kun sulla on pitkät hiukset! :) Kasvatusprosessi on tuskastuttavan hidasta ja tylsää, mutta eihän tässä muu auta :P Kai ne taas joskus on pitkät..
    Töissä oli alkuun ihan outoa enkä oikeen tiennyt miten toimia. Mutta kyllä ne vanhat rutiinit alkoi sieltä mieleen muistua, mutta samalla muistui mieleen Oulun ajat ja te kaikki ihanat tytöt siellä ja ihana myymälä ja ja ja... Voi kaipaus ja ikävä, mun on pakko tulla pian käymään siellä!! ♥
    Siis tyyppi on nyt etelässä! Hauskaa :D Pidähän oikein lystit pikkujoulut! Niin meilläkin olis tarkoitus sitten lauantaina ;) Mielessä oot sinäkin ihana murunen ♥ :)

    VastaaPoista
  10. Ensiksi, kiitos ihanasta blogista! Olen ihan uusi lukija ja täytyy sanoa, että sinulla on todella kiva tyyli, niin sisustuksen, pukeutumisen kuin kirjoitustavankin suhteen!
    Mutta tosi tyhmänä on pakko kysyä, että mikä merkki on GT? :D

    VastaaPoista
  11. Anonyymi: Voi vitsi, kyllä kiitos kuuluu nyt ihan sinne ruudun toiselle puolelle!! :) Ihanaa, kun blogini löytää tuollaisia ihania uusia lukijoita :)))
    Mutta hei, tyhmiä kysymyksiä me ei tunnetakaan ;) Kaikkea mieltä askarruttavaa pitää ehdottomasti kysyä! GT on lyhenne H&M:n "siskosta" eli Gina Tricotista :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design