20.10.11

Kotiin klikattua

Reilu viikko sitten vihjasinkin Elloksen VIP-SALESTA koskien Esprit -tuotteita. Pariin juttuun kiinnitin katseeni jo silloin, ja sorruttavahan se oli ;)  Ostoskoriin alennuksineen klikkasin siis nämä kaksi kaveria:






Neuletakki osoittautui turhan suureksi vaikka olikin kokoa XS. Malli ei vain ollut sellainen kuin olin ajatellut. Mutta tämä paitapusero - siitä mä tykkään! :) Mitäs te tuumaatte? :)

Ja hei, tällä hetkellä Ellos tarjoaa 25 prosentin alen tilauksesta!

Postaus sisältää mainoslinkin.

7 kommenttia:

  1. Tosi ihana! :) Sopii varmasti moneen tilanteeseen :)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana tuo paita minkä otit! Mä tykkään Espritin vaatteista tosi paljon, ne on hinta-laatusuhteeltaan mun mielestä mahtavia :)

    VastaaPoista
  3. Nanna: Eikös ookin :) Mäkin aloin jo mielessäni suunnittelemaan mitä kaikkia asukokonaisuuksia tämän paidan ympärille saisikaan rakennettua ;)

    Reetta: Paita on tosissaan ihana! Totta, Esprit on oikein hyvä merkki ja miellyttää kovasti omaakin silmää :) Pitäiskin muistaa Espritia myyvät liikkeet sillon, kun hakee jotain vaatekaapin perusjuttuja...varsinkin kun sitä lempparia, Zaraa, ei ihan lähellä ole ;)

    VastaaPoista
  4. Paitapusero on ihana! Ja blogisi myös, jään ehdottomasti seurailemaan :)

    VastaaPoista
  5. pellavaunelmia: Mäkin tykkään kovasti tuosta paidasta! Tulipa hyvä mieli sanoistasi, oikein paljon tervetuloa mukaan!! :)))

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi blogiini, munkin piti tulla pistäytymään sun blogiin, ja täytyykin jäädä lueskelemaan, sen verran samanhenkisiä juttuja näyttää löytyvän:) Ja ihana tuo paita, en jotenkaan koskaan löydä Espritiltä mitään, mutta tuo on aivan ihana!:)

    VastaaPoista
  7. lili: Totta, huomasin saman, että tykätään aika paljon samanlaisista asioista :) Kiva kun kävit kurkkaamassa, ja ihan mahtavaa jos jäät seurailemaan!! :)
    Paita oli kyllä hyvä löytö! Vielä kun saisin sen käyttöön.. ;)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design