12.6.13

Panther & peplum


Pariin kertaan puntaroin mielessäni onko minusta leopardi -kuvioisten housujen käyttäjäksi. Päätin, että on, ja rohkeasti astelin housut kainalossa Lindexin kassalle. Byysat oli tänään toista kertaa jalassa ja pakko myöntää, että olo oli jo nyt yllättävänkin kotoisa :) Supermukavat ja kivat housut!

Bleiseri & ballerinat H&M | Housut, peplum -toppi & aurinkolasit Lindex | Laukku Pentik


Peplum -topista on puolestaan tullut ihan lemppari niin arkeen kuin juhlaankin :)
Ainiin, ja  Pentikin kesäkassikin kulkee nyt käsipuolessa työmatkoilla -
toistaiseksi ilman sen kummempia viritelmiä
vaikka kassi usein ammottaakin aukinaisena ;)

14 kommenttia:

  1. Heippa! Olen blogisi melko uusi lukija, ja halusin kiittää sinua tosi kivasta blogista! Hyviä muotivinkkejä, loistavia sisustusjuttuja ja rutkasti hyvää mieltä tuova blogi - jään innolla lukijaksesi :) Mukavaa kesän jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Vilhelmiina! Voi miten kivaa :)) Siis kaikki :) Se että oot löytänyt tänne blogiin, se että tykkäät tästä ja se että jätit ilokseni vielä noin ihanan kommentin! Kiitos Sinulle, ja olet lämpöisästi tervetullut mukaan kyytiin :)

      Auringonpaisteisia kesäpäiviä ♥

      Poista
  2. Ostin kanssa Lindexiltä ton tyyliset housut, mutta ne oli sellaset valkosiniset. Olin eka niistä vähän epävarma, mutta hyvältähän nuo sunkin pöksyt näyttää :) Vähän jotain erilaista ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkosiniset. Hmm...kuulostaapa hyviltä nekin. Miten mulla on menny sellaset ihan ohi?! :D Onkohan tässä taas Lindex -reissun paikka... ;)

      Ja kyllä - erilaisuus on välillä hyvinkin tervetullutta :))

      Poista
  3. Mulla on noi samat pökät ja rakastan niitä! En muista, mistä vaatteesta olisin saanut yhtä paljon kehuja. Nappi hankinta ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii mahtavaa! :) Housut on kyllä ollut mieleiset, ja ihan huiput niitä päivinä, kun ei halua minkään vaatekappaleen kiristävän tai puristavan ;))

      Poista
  4. Aivan ihana löytö blogisi :) tykkään!!
    Juuri ostin saman topin alesta , niin ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiiii onpa kiva, että löysit tänne! ♥ Tuo toppikin on ihan lemppari, ja sulla kävi loistava tuuri, kun löysit alesta :))

      Poista
  5. Eikä!! Löysin sattumalta googlen kuvahaun kautta tänne, ja apua, ihailin tätä samaista asua kesällä sun päällä!!! Sen jälkeen alkoi kamala metsästys mustasta peplumista!! ihanaa että löysin tänne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iiik apua! Me siis ilmeisesti tunnetaan, tai sitten oot muuten vaan tunnistanut kadulla :D Onpas kivaa, että oot löytänyt tänne ♥ Toivottavasti viihdyt jatkossakin mukana :))

      Poista
    2. Kävin asiakkaana teillä ;) olen samaisessa firmassa töissä, mutta täällä etelässä.... :D oli vaan niin pirun hyvännäkönen asu, että jäit mieleen. Ei siis tunneta, hihi.. ;) Varmasti viihdyn jatkossakin, tosi ihana blogi!

      Poista
    3. Eikä?! Vitsi miten hauskaa :D Tosi ihana, että tosiaan löysit tänne ja jätit noin kivan kommentin ♥ Lämpimästi tervetuloa ostoksille jatkossakin tänne meidän myymälään! :)) Nykäisethän sitten hihasta ;)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design