7.3.13

Kuulumisia

Huh, huomenna tulee kolme viikkoa täyteen uudessa työpaikassa! Aika on mennyt siivillä ja olen viihtynyt erinomaisesti :) Paljon asiaa - osa uutta, osa ennestään tuttua. Maanantaina lähden tehokoulutukseen Turkuun, jossa on tarkoitus paneutua perusteellisesti visualistin työnkuvaan. Sen jälkeen pääsenkin sitten tositoimiin, tuskin maltan odottaa! :)

Mies lähti eilen illalla Miamiin. Voitte mahdollisesti aavistaa miten kade olen ja miten paljon olisin halunnut sulloutua siihen säälittävän pikkuruiseen kassiin, jonka mies reissuun mukaansa otti (ostaa kuulemma paikan päältä vaatteet ja  isomman laukun). Taisin kerätä Suomeen jäämisen surkeudella sievoisen kasan säälipisteitä, sillä olen saanut ihan luvan kanssa esittää tuliaistoiveita ;) Mulla ei vain ole hajuakaan mitä tuolta Jenkkilästä oikeen kannattaa tuoda. Oletkohan sinä viisaampi? Mikä on huomattavasti edullisempaa? Ja rajataan tämä nyt vielä niin, että minua kiinnostaa lähinnä vaatteet/asusteet/kosmetiikka ;)

Niin, ja tuossa edellisessä postauksessa mainittu lampunjalka varjostimineen on nyt hankittu tänne muutosta läpikäyvään kotiin. Varjostinta harkitaan vielä vaihdettavaksi mustaan, mutta eipä tuo valkoinenkaan pöllömpi ole :)

8 kommenttia:

  1. Ainakin tietyt merkkituotteet, kuten Ralph Lauren ja Hilfiger ovat siellä edullisempia kuin täällä. Joku ihana perusneulupaita ihanassa värissä :)

    VastaaPoista
  2. Kengät, laukut, kosmetiikkaa ja victorias secretin bikinit! ;) Siinä tuliaisia kerrakseen! Ja onhan tässä juuri naistenpäiväkin, voi samalla lahjoa senkin edestä. Haha. =D

    Lamppu on upea! <3

    VastaaPoista
  3. Lamppu on kaunis, valkoisellakin varjostimella;)
    Ihanaa naisten päivää sinne ja tervetuloa Turkuun!

    VastaaPoista
  4. Converset ja Steve Maddenin kengät ainakin on tosi halpoja jenkeissä suomen hintoihin verrattuna. Ja muistaakseni monet urheiluvaatteetkin, niitä mä Nycistä ostin ;)

    VastaaPoista
  5. Michael korssin kello/laukut esim :)

    VastaaPoista
  6. Tommy Hilfiger, Ralph Lauren ja Calvin Klein ovat varsinkin outleteissä älyttömästi edullisempia kuin Suomessa. Michael Kors ei mielestäni juurikaan edullisempaa. Jos Guessista tykkää, niin se on ihan puoli-ilmaista Jenkeissä, tosin mielestäni laatu on jostain syystä kehnonmpaa kuin Suomessa vaatteiden osalta. Victorias Secretiltä saa tosi kivoja alusvaatteita ja bikineitä ja niiden koko vastaa mun mielestä hyvin peruskokoa Suomessa. Tosin VS:n alusvaatteita kannattaa myös ostaa melkeempä outleteistä. Perusmyymälöissä ne on musta suhteessa tosi paljon kalliimpia. Mut jos mä saisin heittää tilauksen, niin tilaisin Tommyltä pari perus pitkähihaista v-kaula-aukkoista trikoista t-paitaa tai neulepuseron, ne on edullisia ja laadukkaita. Sitten Ralph Laurenilta klassikko-kauluspaita tai villatakki ja VS:ltä parit pikkarit ja bikinit.

    VastaaPoista
  7. Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Michael Kors, M.A.C. ja Victoria's Secret tulevat ekana mieleen, oijoi minä haluan myös! :D

    - Tiiu

    VastaaPoista
  8. Kaunein kiitos teille kaikille ihanille, jotka annoitte loistavia tuliaisideoita ♥ ♥ ♥ Mies on kotiutunut ja tuliaiset vastaanotettu - kohtapuoliin niistä tuleekin postaus! ):))

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design