15.11.12

Maison Belle


Nämä ovan ehdottomia lemppareitani mitä tulee keittiön puhtaana pitoon - Maison Bellen puhdistusaineet. Niin mieluisia, että matkustin niitä ostamaan ihan Tampereen Stockalle asti ;) No ei, oli Tampereella vähän muutakin tekemistä, mutta nämä kaverit keikkuivat ostoslistan kärjessä. Aineet ovat todella tehokkaita eikä tässä tapauksessa voi ollenkaan vähätellä ostopäätökseen vaikuttavaa purkkien ulkonäköä :) Toistaiseksi olen pysytellyt keittiön puhdistajissa, mutta tekisipä mieleni antaa Maison Bellelle mahdollisuus ojentaa auttava kätensä myös muiden kodin tilojen siistimisessä!

15 kommenttia:

  1. Meillä on kans noita! Mut valitettavasti toi toinen puoli ei ikinä tykkää mistään muusta kun fairysta ja tavallisista nestesaippuoista, höh! Joutuu sit pitään ton purkin ja laittaan fairya sisälle ;)) Mun mielestä on kyllä ihana tuoksu ja kaikki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, tavallaan ymmärrän sun toista puoliskoa ;) Fairy on tuttu ja turvallinen! Mutta on nää vaan niin ihania, että kannattaa ostaa ihan pelkän ulkonäön takia ♥

      Poista
  2. Hih, mulla on täysin samat pullot keittiön pöydällä :) Ihanan tuoksuisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kivaa! :)) Tuoksu ja purkkien ulkonäkö on hurmaavia, totta tosiaan :)

      Poista
  3. Itse olen myös samaiset pullot hankkinut Turun Stockmannilta. Ihanaa, että samassa paketissa yhdistyvät kaunis ulkonäkö, tehokkuus ja vielä hyvä tuoksukin :) Harvemmin kun nuo siivoukseen liittyvät purkit ja muut tarvikkeet niin kauniita ovat. Kun seuraavaksi käyt Stockalla, vilkaiseppa myös Laura Ashleyn puhdistusainepulloja, aivan ihania nekin. Poristakin muuten saa noita Maison Bellen tuotteita, ainakin viimeksi kun Porissa kävin niin Mikkolan Prismassa näytti hyllyssä olevan niitä. Vaikka onhan sinne hieman keskustasta matkaa mutta jos muuten sinne suuntaan olet menossa niin tiedät tämänkin.
    Kiitos vielä aivan ihanasta blogista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei joo, itse asiassa siinä hyllyllä olikin noita Laura Ashleyn tuotteita, jotka houkutteöo kovasti, mutta jätin sillä kertaa ostamatta, kun olin jo niin päättänyt hankkia Maison Belleä :) Ja suurkiitos vinkistä!! Prismasta en olekaan hoksannut näitä tuotteita etsiä - sinne siis seuraavaksi :))
      Ja voi, kaunis kiitos sydäntälämmittävistä sanoistasi Maria ♥ :)

      Poista
  4. Itse olen ostanut Maison Bellen tuotteita Prismasta, n 3 euron hintaan. Paljon edullisempia verrattuna sisustustuotteita myyviin verkkokauppohin :) Multa löytyy myös kylppäritilojen puhditukseen sopiva tuote Maisonilta! Todella hyvä hinta/laatusuhde ja ennen kaikkea ovat riittoisia!

    - M

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Prisma oli kyllä todellinen ylläri, enpä olisi tajunnut sieltä etsiä! Kiitos kovasti tiedosta, nehän on kaiken hyvän lisäksi Prismassa siis melkein puolen edullisempiakin :O

      Poista
  5. Mullakin on nuo keikkuneet ostoslistalla jo pidempään ja ihastelemassakin olen niitä käynyt, mutta valitettavasti saattaa olla niin etten voi noita ostaa hajusteyliherkkyyteni vuoksi. :(( Tosi harmillista, olisivat niin ihania purkkeja!

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No buu :( Onpas tosi harmillista ettet voi näitä ihanuuksia hankkia! Mutta jospa sinäkin löytäisit niitä edullisesti muiden tyttöjen vinkkaamana Prismasta (n.3 euroa) ja täyttäisit ne sitten jollakin Sinulle sopivalla aineella? :)) Purkit kun tosiaan on niin supernättejä! :)

      Poista
    2. Pitääpä kokeilla jos tosiaan noin edullisia ovat! Stockalla olivat viime näkemällä n. 6e ja nettikaupoissa hinnat pyörii 6-15e välillä, huh mikä ero! :o

      - Tiiu

      Poista
  6. Taru hei, haastoin sinut kivaan juttuun tai jopa kymmeneen kivaan juttuun! :)
    http://piparminttukarkki.blogspot.fi/2012/11/kymmenen-kivaa.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kivaa! Kiitos Silja ♥ Tartun haasteeseen mahd. pian :))

      Poista
  7. Like your blog!!
    Follow you from:

    http://elblogdeamayalavid.blogspot.com.es/
    I wish you like it!!

    Kiss from Spain!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you Amaya! I will check out your blog, too :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design