2.5.12

Takaisin ruotuun

Vapun herkuttelut on nyt herkuteltu, ja on aika palata takaisin ruotuun ;) Itse asiassa tein oman paluuni jo eilen illalla kymmeneltä, kun lähdin vielä 20 minuutin juoksulenkille. Tuli vaan kertakaikkiaan sellainen olo, että pakko saada raitista ilmaa. Ajattelin ihan vaan kävellen reippailla lähikortteleissa, mutta liikkeelle lähdettyäni tulikin tarve saada juosta - ja juostavahan se sitten oli :) Tänään jatkoin ulkoilua ja nappasin matkan varrelta muutaman kuvankin. Siellä oli ihan mielettömän lämmin vielä kahdeksan aikaan illalla, ja mulla oli aivan liian paljon päälläkin. Huomenna sitten fiksummalla vaatetuksella ;)

10 kommenttia:

  1. Itselläkin oli eilen sellainen olo että olisi pitänyt päästä lenkille, mutta väsytti niin vietävästi että mieluummin menin sitten vaan ajoissa nukkumaan. Tänään illalla on sitten sen lenkin vuoro :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä Tiia, niin sen kuuluu mennäkin! Omaa kroppaa pitää kuunnella ja väsyneenä ei kannata alkaa kuntoilemaan. Lepo on ihan yhtä tärkeä osa treenaamisessa kuin se itse kuntoilukin :))

      Poista
  2. Hei kaunis Taru:)! Blogissani on sinulle haaste (http://trinanlaivassamukana.blogspot.com/). Toivottavasti et ole vielä vastannut tuohon tai muistelin, että siitä on ainakin aikaa:).

    Täälläkin yritetään palata ruotuun tänään, kiitos inspiroivasta blogista;)!

    Aurinkoista päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihana Trina! :)) Voi, itse asiassa tein tuon haasteen juuri ennen vappua muokkaamalla faktat vappufaktoiksi, mutta katsotaan josko saisin aikaiseksi tehtyä tuon ihan perinteisessäkin muodossa ;) Kiitos joka tapauksessa tunnustuksesta/haasteesta! :))

      Ja voi että, onpa kiva kuulla, että oot löytänyt inspiraatiota täältä! Kaunis kiitos sanoistasi ja kovasti tsemppia treenailuihisi :)))

      Poista
  3. Hiih, olet saanut työpaikkanikin kuvaasi! Tai ainakin toisen ppädyn. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä? :D Hihii tää on kyllä niin jännää, kun blogiin on löytänyt kaikkia kivoja tyyppejä ihan täältä omilta nurkilta :)))

      Poista
  4. Oli aivan mielettömän ihana nähdä! Toivottavasti kotimatkanne sujui hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Maija, niin oli! :)) Tosi ihana ylläri ja oot kyllä kerrassaan valloittava persoona ja upea kaunotar ♥ :)
      Ja kiitos, kotimatka sujui hienosti ja nopeasti :) Ihanaa viikonloppua Sinulle, Maija! :)

      Poista
  5. Ihanat maisemat sun lenkkireitillä! :)) Itselläni vaan tylsä pururata jossa maisemana metsää, metsää ja metsää ja "vanhan isontien" varsi (vanha isotie siksi kun vieressä vähän matkan päässä menee motari) jonka varrella tätä samaista metsää. :D Eli aikas yksitoikkoista näkymää. ;D

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietkö, mä yritän valita lenkkireitin aina sen mukaan, että maisemat olisi kivoja ;) Muutan lisäksi aika usein reittiä, ettei pääse kyllästymään! Hih metsä saattaa kyllä mennä vähän yksitoikkoiseksi, mutta toisaalta pururata on aika ihanteellinen paikka lenkkeillä :)) Mäkin taidan jossain kohtaa siirtyä tuonne paikalliselle pururadalle, kun siinä on muutenkin kivempi juosta :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design