3.2.12

Jäätävää




Paita GT - Farkkuleggingsit Vila - Takki Jeane Blush - Kaulahuivi H&M - Pipo GT - Säärystimet GT - Kengät Shepherd

Voi ällö tota pakkasta. Ei ole sitten mitenkäänpäin mun juttu tuollanen kylmyys! Yhdestä extremeulkoilusta on nyt selvitty, ja ainakin kerran pitäisi vielä nenä laittaa tuonne jäätävään ulkoilmaan. Vaatetuksen suhteen meininki on hyvinkin sään mukaista, ja mihinkään tajunnanräjäyttäviin asukokonaisuuksiin ei vaan pysty taipumaan. No mut hei, haittaakse? ;) Ja vastaankin itse; ei, koska nyt on (taas!) perjantai ja koko ihana viikonloppu edessä!! Jipii :))

12 kommenttia:

  1. Täälläkin selviydytty extremeulkoilusta, jouduin kävelemään kotiin (ei matka ollut kuin 1,5km mutta kun lämpömittari näytti -22 niin kyllä tuntu pitkältä matkalta) kun bussivuoro oli peruttu. Juuri se onneton ainoa linja joka kulkee keskipäivän aikaan - sekin vain tunnin välein! Hrr...

    Kyllä nyt kelpaa olla kotona lämpimässä, rentoutua ihanien blogien ja tv-sarjojen kanssa, kuumaa kaakaota hörppien. ;)

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei Tiiu, on varmaan ollut ihan tuskaa kävellä tuo matka!! Mutta ah, voin vain kuvitella miten ihana on ollut päästä kotiin lämpimään ♥ Ihanaa lauantaita sulle :))

      Poista
    2. Kieltämättä oli haastava kotimatka. Kasvot, sormet ja varpaat jäässä kun kotiin pääsin, mutta menin suoraan lämpimään suihkuun jonka jälkeen puin lämpimät vaatteet päälle ja keitin itselleni kaakaota. Sitten vain sohvan nurkkaan viltin alle niin johan tarkeni taas. :) Onneksi en tullut kipeäksi. =)

      - Tiiu

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos!! samoin sinulle, ihana Tiia ♥ :))

      Poista
  3. Hih, ei haittaa. ;) Mutta pakkanen saisi kyllä jo lauhtua, ihan järkyn kylmä. Tule jo kevät. <3 Ihanaa viikonloppua murunen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pari päivää kun vielä sinnitellään, niin pitäisi pakkasten lauhtua. IHanaa! :) Voi sinäpä sen sanoit, tule jo kevät!! Oikein mukavaa viikonloppua sinnekin, ihanuus ♥ :))

      Poista
  4. Pakkasta inhoan minäkin. Eilen meinasi kirjaimellisesti jäätyä koko kallo-parka vaikka oli pipo ja huppu: tuuli inhottavasti vasten kasvoja ja siihen se -20 astetta niin ei ollut herkkua. Piti pysähdellä koko ajan joihinki kauppoihin lämmittelemään. :P

    Me ajateltiin silti miehen kanssa uhmata noita kelejä tänä yönä, nimittäin pitkästä aikaa suunnataan (ainakin näillä näkymin) baariin! Ollaan oltu molemmat niin ahkeria, että pakko palkita itsensä välillä. :) Tuossa jo mietiskelin vaatteita, miten sitä selviää kävellen matkan. Ei ole siis ainakaan sukkahousuja ja hametta tiedossa tälle illalle. ;)

    Pitänee muuten mainita, ostin sitä Doven itseruskettavaa, ja kylläpä se vaan ruskettaakin! Kahden käyttökerran jälkeen jo huomattava ero. Tuntuu, että se on ehkä vähän liiankin tehokas, nimittäin vahingossa sipaisin sitä kämmensyrjiinkin, ja koska käsissäni oli kovin kuiva iho, seuraavana aamuna oli se oli aika, hmm, värikäs.. Onko sinulla jotain vinkkejä, tai miten itse laitat käsivarsiin rasvaa niin, ettei ranteiden kohdalle jää semmonen hölmö raja? Jos siis ei laittaisi sitten ollenkaan itse kämmenselkiin sitä.

    Oikein ihanaa viikonloppua! Nautitaan oikein kunnolla, ja ensi viikolla jo lauhtuukin! :))

    - Kristiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sehän siinä onkin - muu kroppa kyllä kestäisi pakkasen, mutta ei kasvot eikä pää! Hihii toivottavasti vuorasitte itsenne miehesi kanssa kunnolla, ettekä joutuneet turhan kauan jonottamaan baariin ;) Itsensä palkitseminen ja pieni tuulettuminen arjen aherruksen keskellä on kyllä enemmänkin kuin sallittua!! Pienen irtioton jälkeen jaksaa taas kummasti :))
      Hmm mitähän vinkkejä antaisin tuohon Doveen.. Mä pesen kädet aina rasvaamisen jälkeen, ja siinä tulee pestyä vähän rannettakin niin ettei selvää rajaa jää. Jos sulla on kovin kuiva iho, niin voisit kokeilla ensin rasvata ihon tavallisella rasvalla ja sen kuivutta laittaa tuon itseruskettavan :) Toivottavasti tästä oli nyt jotain apua!
      Ihanaista viikonloppua sinnekin, ja niitä lauhempia ilmoja odotellessa... ;))

      Poista
    2. Mulla on vaan jotenkin niin vaaleat kädet, että se raja jää aika helposti näkyviin vaikka rannetta vähän pesisikin. Ja tosiaan, nämä kuivat koppuraiset kädet tulisi kyllä rasvata ensin jos meinaa muka laittaa Dovea yli ranteiden. Mutta olen kyllä muutoin tyytyväinen siihen rasvaan, saa pikkusen piristystä iholle vaikkei ihan aito rusketus olekaan! :)

      - Kristiina

      p.s. Selvittiin ihan hyvin eilisestä illasta! :) Oli niin paljon vaatetta päällä, että ei haitannut kävely kaupungille ja takaisin vaikka pakkasta olikin jotain - 27.

      Poista
  5. Söötti neule. Mulle vain ei sovi mikään tuon värinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :)) Vaaleanpunainen saattaa kyllä olla vähän haastava.. Mä tykkään väristä hirmuisesti, vaikkei sitä kovinkaan paljon omasta vaatekaapista löydy :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design