13.1.12

Kodikasta








Kuvat Stadshem.
Aloin selailemaan Stadshemin kuvia ihan muissa tarkoituksissa, mutta sitten kohdalle sattui tämä kerrassaan ihastuttavan kodikas asunto, ja halusin jakaa sen teidän kanssa :) Värimaailma, kaikki pienet yksityiskohdat ja kodin yleistunnelma pisti hymyilemään näitä kuvia katsellessa :) Kolahtiko asunto teihin? :)

11 kommenttia:

  1. Tosi ihanan näköinen asunto :) Hauska varsinkin tuo kurkistusikkuna tuossa parvessa :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei niinpä muuten onkin, en edes huomannut sitä ennen kuin sanoit! :) Tosi hauska idea, ja tuo varmasti hitusen lisää tilantuntua pikkuiseen makuutilaan :)

      Poista
  2. KOLAHTI! Juuri muuttaneena uusi koti tuntuu hieman "hotelli huoneelta" kun kaikki niin kliinistä ja puuttuu se "sisustus". Tästä sain hirmuisesti vinkkejä! Ihanan piristävä blogi sinulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mahtavaa! Onnea uudesta kodista :))) Uutta kotia on niin ihana laittaa, toivottavasti saat siitä mieleisesi :) Olipas kiva lukea tämä kommenttisi - hienoa, jos täältä saa jotain vinkkejä! :)

      Poista
  3. Kolahti tännekin, ihan kaikin puolin! Ja kuten Tiia tuossa ylempänä jo mainitsi niin tuo ikkuna olohuoneeseen sängyn vieressä on kyllä hauska idea. :D Värimaailma on ihanan rauhallinen olematta tylsä (kuten joskus kokovalkoiset seinät ja listat voivat joskus tehdä) ja koriste-esineitä on aika paljon muttei siltikään ärsyttävästi kun ne ikään kuin sulautuu tuonne ikkunalautoihin yms. =)

    Tulipas pitkä selostus, sori. :D

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, se on kyllä upea idea :) Ja kyllä, eritoten tuo värimaailma iskee muhun - se on niin ihanan seesteinen :) Eikä ollut ollenkaan pitkä selostus, kiva kun jaksoit jättää kommentin, jossa oli ajatusta mukana ♥ :)

      Poista
    2. Hih, kiitos. :) Seesteisyys tosiaan on sellainen juttu mikä itseäni viehättää. Värejäkin saa olla, mutta hyvin pieninä määrinä, ettei tule "yliannostusta". =)

      - Tiiu

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Raikas nimenomaan! Se onkin hyvä sana kuvaamaan tätä kotia :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design