26.1.15

Kellokoodi

Kuvat: Pinterest.


Maanantaipäivää ystäväiset! Mikäs sen hienompaa kuin aloittaa uusi viikko kivalla uutisella :) Sähköpostiini nääs tipahti varsin mieluinen posti Daniel Wellingtonin väeltä ja sain mahdollisuuden valita itselleni upouuden kellon heidän valikoimistaan ja samalla saan antaa teille mukavan alekoodin! Koodi 1501taru oikeuttaa 15% alennukseen tilatessasi tuotteen Daniel Wellingtonin nettisivuilta helmikuun 28. päivään mennessä.

Oma kelloni on jo matkalla ja tuskin maltan odottaa, että saan sen ranteeseeni keikkumaan ja näyttää teille, minkä aikaraudan itselleni valitsin ;)

Reipasta alkanutta viikkoa! :)

7 kommenttia:

  1. Kevättä ei voi vastaanottaa ilman Danielia! Odotan innolla minkä sinä oletkaan valinnut. :) Itseltäni löytyy samainen kello, ja kahdella eri rannekkeella vielä. Rakastan sitä ylikaiken, yksi kello, moneella ilmeellä. Auringoista alkavaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kevät ja Daniel on kyllä vastustamaton pari! Mäkin luulen, että joudun jossain kohtaa hankkimaan itelleni myös toisen rannekkeen ;) Niin kätevää silti, kun ei tartte koko kelloa hankkia!

      Ihanaa uutta viikkoa myös sulle, kaunotar ♥

      Poista
  2. Ihania! Mulle kelpaisi tuo sini-vaaleanpuna-valko -rannekkeinen, se on ihan mun näköiseni. :) Mulla on ihan oma veikkaukseni mihinkä Taru on päätynyt, mutta jännitetään sitä vielä...
    Ihanaa ja valoisaa alkanutta viikkoa Tarulle ja kaikille muillekin!

    Terveisin Ansku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raitainen ranneke onkin aivan ihana ja sopis tulevaan kevääseen ja kesään kerrassaan mainiosti :) Hihii pian pääsen paljastamaan minkä yksilön valitsin! ;)

      Poista
  3. Olen myös pitkään ihastellut Daniel Wellingtonin kelloja, mutta vielä en sellaista omista. :) Ehkä se johtuu valinnanvaikeudesta, sillä en osaa päättää minkä rannekkeen kelloon ottaisin. Ehkä sinivalkoinen tai tuo jossa on myös yksi raita pinkkiä...hmm. Kiva nähdä minkä sinä valitsit. :)

    Elina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I know - valinnan vaikeus oli täälläkin melkoinen, mutta sain kuin sainkin tehtyä päätöksen :D Onneksi rannekkeet on helposti vaihdettavissa, joten mielen muuttaminen ei ole aivan kamala katastrofi ;)

      Poista
  4. Hei Taru,
    En tiedä, oletko huomannut, mutta Trade doublerilla on DW ohjelma. Kannattaisi varmaan linkata se mainoslinkki tähän ja jos teet kellopostauksen niin kävijät voisivat ehkä ostaa linkin kautta (ja ehkä myös banneri) ja sinäkin hyötyisit siitä. :)
    Mukavaa viikonloppua! T.bloggari kollega

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design