30.9.14

Tietokoneen paikka


Toisinaan sitä on niin omiin pinttyneisiin kaavoihinsa kangistunut, ettei ymmärrä edes miettiä vaihtoehtoisia ratkaisuja. Just sellainen tilanne mulla oli tämän tietokoneen sijoittamisen kanssa. Pitkään kone majaili olohuoneen pöydällä, mutta alati tiellä oleva johto, ja oikeastaan koko aparaatti alkoi ärsyttää suurenevissa mittasuhteissa. Toinen sijoituskohde tietokoneelle oli ns. vierashuone, jossa tuo kuvissa näkyvä pöytäkin majaili. Siinä miinuspuolena oli eristyneisyys. Tykkään selailla muiden blogeja ja Facebookia nimenomaan iltaisin samalla telkkaria silmäillen, mutta tuossa vaihtoehdossa oli valittava joko tv tai tietsikka. Pari päivää sitten sain älynväläyksen. Sohvan taakse jäävä tila oli kuin tehty mun tietokone-kompleksille! Voi sitä oivaltamisen riemua, kun kaikki vielä sopi niin nätisti paikoilleen kun ne siihen sain raahattua :)

Musta tää on hieno. Mitä siellä sanotaan? :)

6 kommenttia:

 1. Sopii tosi kivasti! :) Teillä on muutenkin tosi kaunis koti ja ihana sisustus! :)

  VastaaPoista
 2. Itsellä sama pöytä ja sama ratkaisu, toimii, ja sulautuu mukavasti olohuoneeseen olematta liikaa esillä, eli tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis juurikin noin! Sulautuu tosi hienosti eikä pistä liikaa silmään :) Tosta mahtuu vielä oikein näppärästi kulkemaan ohi takaovelle, joten toimii senkin puolesta!

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design