20.9.14

My kind of Saturday
No nyt on ollut lauantai mun mieleen :) Poikasemme herätti karvan verran ennen kahdeksaa - eikä yhtäkään yöherätystä, hyvä Jasper! Aamupalan jälkeen aloin kerätä kamoja kasaan BodyPumpia varten. Oon pikkuhiljaa saamassa kiinni jonkinmoisesta treenirytmistä ja sen kyllä huomaa omassa olossankin! Puolet raskausajasta vuodelevossa vietetty aika ja synnytyksestä rauhassa toipuminen on totisesta saanut kaipaamaan liikuntaa ja lihasten vetreyttämistä. BodyPump on edelleen yks mun ehdottomista lemppareista ja se on mun mielestä ollut tosi hyvä tapa tehdä comeback treenien pariin :) Ens viikolla mun on tarkoitus siirtyä salin puolelle ja nostaa huomattavasti painojen määrää pumppitunteihin verrattuna.

Tämänpäiväisen urheiluosuuden jälkeen mulla oli varattuna aika ylelliseen kasvohoitoon kultanaamioineen päivineen. Oli ihan mahdottoman ihanaa saada tollanen hemmotteluhetki, tyhjentää pää kaikista ajatuksista ja ihan vaan olla, paikoillaan ja hiljaa. Me äidit taidetaan aika harvoin ehtiä pysähtymään ja hengähtämään ihan vain itsekseen, joten tuollaista irtiottoa voin lämmöllä suositella teille muillekin :) Pistäpäs vaikka jouluiseen toivelistaan, jos ei muita merkkipäiviä ole hetkeen tiedossa!

Kotona mies hääräili jo ruoanlaiton parissa ja sainkin suihkun jälkeen istahtaa valmiiseen ruokapöytään. Päivän listalla oli kanaa, riisiä, salaattia ja testiin ostamaani kermaviilikastiketta. Tuo kyseinen Arlan soosi oli nimenomaan kanan kanssa tarjottavaksi tarkoitettu ja hyvinhän se toimi :)

Loppupäiväksi mulla on vielä tiedossa kodin siivousta, mikä on muuten myöskin niitä juttuja, joista nautin. Mutta sitä ennen meen ulkoilemaan noiden mun miesten kanssa :)

Kuullaan taas pian ja kivaa lauantaita teillekin! :)

6 kommenttia:

 1. Kyllä se liikunta piristää mieltä niin huomattavasti. Vihdoinkin sain itseni pitkästä aikaa reippaalle kävelylenkille! Tein sen vielä heti kun pääsin töistä ja nyt voi koko illan olla vaan, jee. :)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa ihanalta lauantailta :) Itsekin kävin eilen korkkaamassa uuden body pump-ohjelman, ja nyt on lihakset hellänä, heh! Mukavaa viikonlopun jatkoa :)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaapa ihanalta lauantailta!!

  VastaaPoista
 4. Vaikuttaa vallan ihanalta lauantailta! :)

  VastaaPoista
 5. Kuullostaa kivalta lauantailta =) Itsekin tykkään paljon pumpista. Tällä hetkellä odotan että pääsee liikkumaan ilman raskausmahaa ja saamaan itsensä taas normaaliin kokoon =)

  http://pikkuisetvarpaat.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Voisitko joku kerta kirjoittaa imetyksestä/jasperin ruokailusta ja teidän päivärytmistä - koska sellainen kehittyi? :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design