26.7.14

Vielä yhdet kiilakorot


Asiahan on niin, että kiilakorkoja ei voi olla liikaa. Kenkiä ylipäätään ei voi olla liikaa. Se lienee tarpeeksi pätevä ja riittävä syy siihen, että mulla olisi esiteltävänä teille vielä yhdet kauniin konjakinruskeat yksilöt, jotka muuten kas niin sopivasti mätsäävät tuon Korsin laukun kanssa :)
Kengät on Footwaylta ja ne ovat merkiltään Billi Bi. Tämä merkki oli mulle aivan uusi tuttavuus, mutta valikoimista löytyi monia muitakin omaa silmää miellyttäviä kenkäpareja! Syksyä ajatellen voisin hyvinkin harkita pariakin eri saapasmallia :)Näissä kyseisissä kiilakoroissa ykkösjuttuja on väri ja materiaali. Ruskeaa on ihana yhdistellä oikeastaan minkä tahansa värisiin asukokonaisuuksiin ja tuollaiseen kokomustaan mekkoonkin niiden kanssa saa aikaiseksi jotain pientä mielenkiintoa. Kengät on nahkaa, joten ne tulee todennäköisesti palvelemaan useamman kesän ajan :)

Oliskohan mun kiilakorkokokoelma nyt valmis...? ;)


Postaus sisältää mainoslinkkejä.

2 kommenttia:

  1. Hei, ihanat. :) Olisi kiva kuulla sinun vaate- ja kenkäsäilytyksestä. Minustakin kenkiä ei voi olla liikaa, mutta päänvaivaa aiheuttaa, että miten ne järkevästi järjestelisi, että olisivat nätisti järjestyksessä ja myös helposti käytettävissä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Bella! Kiitos kovasti postaustoiveesta :) Mulla on itse asiassa kenkien säilytysoperaatio pienoisen työn alla - odotan sadepäivää tämän projektin loppuun saattamiseksi, kun en viitsit uhrata näitä aurinkoisia päiviä vaatekomerossa ahertamiseen ;)) Lupaan postata aiheesta, kun kengät on järjestyksessä! :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design